İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu kimdir?
A
a

Doktor Arslan Kabukçuoğlu Meral Akşener'in kurduğu İYİ Parti'nin Eskişehir İl Başkanı oldu. Eskişehir'de İYİ Parti İl Başkanı görevine getirilmesiyle herkes Doktor Arslan Kabukçuoğlu hakkında internette çeşitli aramalar yapmaya başladı. Peki Arslan Kabukçuoğlu kimdir, nerelidir, hangi hastanede çalışıyor, Doktor Arslan Kabukçuoğlu'nun uzmanlık alanı nedir gibi sorularınızın cev

Sütiş Eskişehir
Eskişehir doktorlarından Arslan Kabukçuoğlu yıllardır Eskişehir'de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmaktadır. Başlıca ilgi ve tedavi alanları: kist, kızlık zarı, kemik erimesi, rahim içi araç(spiral), vajinismus tedavi, jinekolojik kanser cerrahisi, kısırlık, kolposkopi, kalıcı pacemaker ekstraksiyonu, anormal kanamalar ve tüp bebek olan Doktor Arslan Kabukçuoğlu 1957 yılında Nevşehir'de doğmuştur. 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Arslan Kabukçuoğlu, Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık almıştır. Halen Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzman Doktor Arslan Kabukçuoğlu Meral Akşener'in liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin Eskişehir İl Başkanı oldu. 60 yaşındaki Doktor Arslan Kabukçuoğlu'nun göreve getirildiği İYİ Parti'nin basın açıklamasında da yer aldı.

İşte İYİ Parti'den gelen açıklma;

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 7 Kasım 2017 Salı günü aralarında Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya ve Samsun gibi büyükşehirlerin de bulunduğu toplam 31 ile Kurucu İl Başkanı görevlendirmesi yapıldı.

Böylece İYİ Parti Genel Merkezi tarafından daha önce görevlendirilen 6 il başkanıyla birlikte görevlendirilen toplam Kurucu İl Başkanı sayısı bugün itibariyle 37'ye yükselmiştir.

Titiz araştırma ve istişareler sonucu belirlenen ve işlemleri tamamlanan kurucu il başkanlarının görevlendirmelerine, bütün illerde teşkilatlanma hedefi doğrultusunda peyder pey devam edilecektir.

İYİ Parti tüzüğüne göre Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısının teklifi, Genel Başkanın onayı ile ya da Genel Başkan tarafından resen, illerde oluşturulacak İl Yönetim Kurullarının belirlenmesi amacıyla Kurucu İl Başkanları görevlendirilmektedir.

Kurucu İl Başkanı, görevlendirildiği ilde bulunan kurucu İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Disiplin Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulları üyelerinin görevlendirilmesini Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan yardımcısına teklif edecek, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı kendi görüşü ile teklifi Genel Başkana sunacak. Genel Başkan’ın uygun gördüklerini onaylamasıyla o ilde İYİ Parti teşkilatları resmen kurularak faaliyete başlamış olacaktır.

Sadi Seda günler öncesinden duyurmuştu

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nurullah 11 Ekim 2018 17:17

Yahu sifir tecrubeyle adamin il baskani secilmesine bile cok uzulmustum. Saka gibi resmen, adam vekil olmus. Icler acisi bir durum. Sonra da diyoruz ki ulkemiz neden gelismiyor. Boyle adamlari vekil secersek hic bir yere varamayiz.

1 15 Cevap Yaz
Abdurrahman 3 Ekim 2018 02:11

Yurtdisinda yasayan bir Eskisehirli olarak IYI parti gibi bir partinin Eskisehir gibi Turkiyenin lokomotifi bir sehirden boyle tecrubesiz birini aday gosterip sectirmesine cok uzuldum.

1 17 Cevap Yaz
Siyasettin 25 Eylül 2018 00:59

Bu adamin meclis konusmasini dinledim. Gulmekten geberdim direk. Iyi ki Eskisehirli degilim.

1 19 Cevap Yaz
Umut 10 Eylül 2018 03:39

Rezalet ya, hakikaten rezalet. Bu adami MHPde kimse umursamiyordu. Ki MHP curumus bir parti. Adam meclise girmis. Gorunce inanamadim.

1 20 Cevap Yaz
Zeynep 10 Ağustos 2018 15:55

Secimden once cok konusuyodu bu adam. Ciksin gostersin hunerlerini.

0 24 Cevap Yaz
Naciye Kabukcu Vural 7 Mayıs 2018 10:27

Ellerinizden operim hocam siyasettede doktorluginiz kadar basarili olacaginiza eminiz destegimiz sizinle Denizliden selam ve sevgiler

70 4 Cevap Yaz
Suleyman 5 Mart 2018 08:03

IYI parti Turkiyenin yararina isler yapacaktir; yalniz bu siyaseten tecrubeli insanlarla gerceklesebilir bir hedeftir. MHPnin eskilerini partiye doldurmakla degil...

0 108 Cevap Yaz
Sinan 27 Şubat 2018 08:45

Ozel hastane doktorlarini hicbir zaman vatansever bulmadim. Vardir yanildiklarim ama ozelde calisiyor olmak paranin bu insanlar icin bircok seyin onunde oldugunun gistergesidir.

1 109 Cevap Yaz
Vural 17 Şubat 2018 18:17

Adam doktor, basarili da ne yapmis arkadas. Cigir acan yontem mi gelistirmis? Gitsin doktorlugunu yapsin, elinin hamuruyla siyasete girmesin.

2 110 Cevap Yaz
Kursat 16 Şubat 2018 04:00

Bu adam MHP bunyesinde ne yapmis ne basarisi var ki IYI parti il baskani olmus. Daha dikkatli secimler yapilmali, isi ehline teslim etme konusunda her partide oldugu gibi bu partide de sorun var bence

2 111 Cevap Yaz
Ali 14 Şubat 2018 07:05

Guya yeni parti kurdular. Baraji gecebilecegini dusunmuyorum. Aksine baraja yakin bir oy alirsa iktidar partisinin ekmegine yag surmus olcaklar. Turkiye'nin adam gibi "politika" ve "cozum" ureten partilere ve beyinlere ihtiyaci var. Adina "IYI" demekle iyi olmuyor bir parti. Yoksa adini "SAHANE" parti koysun baska biri. Takip ettigim kadariyla ici bos soylemlerle oy toplamaya calisan bir parti bu.

3 112 Cevap Yaz
Sadettin 13 Şubat 2018 06:39

MHP'nin kuskunlerinin toplandigi parti. MHP zaten ulke icin yeterli politika ve cozum uretemediginden dolayi yetersiz ve bu yuzden de gereksiz bir partiydi. Onu taklit etmeye gerek yok. Ayrica, AKPyi dini somuruyor diye suclayip partilerinin Facebook sayfasindan cami minaresi resmi paylasip "Hayirli Cumalar" vs. yazmak ne oluyor acaba? Parti il baskani bir zahmet aciklasin.

2 105 Cevap Yaz
Alp 13 Şubat 2018 03:27

Adamlar eski MHPlileri doldurmus partiye, adi da IYI parti olmus. Eski tas eski hamam.

1 100 Cevap Yaz
Zulkarneyn 4 Şubat 2018 22:53

AK parti ezer gecer boyle comezler il baskani yapilirsa.

2 98 Cevap Yaz
Esma 30 Aralık 2017 23:18

Aslan bey cok iyi bir doktor olarak bilinir Eskisehirde. Keske siyasete hic girmeseyd, doktorlugunu icra etseydi.

81 24 Cevap Yaz
Muhittin 30 Aralık 2017 01:42

Ulkenin genc insanlara ihtiyaci var, yeni parti kuruluyo 60 yasindaki adam il baskani yapiliyo, Rezalet.

3 101 Cevap Yaz
Huseyin 26 7 Kasım 2017 19:16

Eskisehir kokenli birini bulmak zormuydu.

9 105 Cevap Yaz
Ahmet

Yillardir Eskisehirde Eskisehirliler icin calisan birisi olmasi yetmez mi?

99 11
Mehmet C

Kendisi yaklasik 30 yildir Eskisehir'de yasiyor ve sehrine hizmet veriyor. Ondan daha iyi Eskisehirli mi olur?

98 15
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi