2023 yılında bizi neler bekliyor?

Bu sene mart ayında 1994 yılından sonra ilk kez Satürn Balık burcuna geçiş yapacak ve 2025 Mart ayına kadar da Balık burcunda kalmaya devam edecek.

27 Ocak 2023 08:56
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu sene mart ayında 1994 yılından sonra ilk kez Satürn Balık burcuna geçiş yapacak ve 2025 Mart ayına kadar da Balık burcunda kalmaya devam edecek.
Balık burcu hayallerle, sezgilerle, akışta olmak isteyen haliyle Satürn kısıtlamasını algılamakta güçlük çekebilir belki ama bi düşünün bakalım ertelediğiniz hayallerden neleri gerçeğe çevirme şansını da verecek Satürn Balık.

Düşünün ki Balık su elementi ile okyanusları ve onların en derin noktalarını anlatsın. Ne kadar kısıtlanabilir? Tüm bunları kendi iç dünyanız, bilinçaltınız ya da ruhunuz olarak görmeye çalışırsanız çok daha anlaşılır olacaktır.

Belki daha çok yalnızlık, iç dünyaya çekilme ve hatta genel bir etki olarak su kaynaklarının kısıtlanması gibi gündemler bile söz konusu olabilir. Ya da bu kaynağı doğru kullanmanın yollarından bahsedebiliriz. Tabi bu noktada kendi haritanızda ne etki yaratacağını bilebiliyor olmanız için haritanızdaki açıları iyi gözlemliyor olmanız lazım.
 
Ve yine bir başka gezegen Jüpiter de sahnede olacak. 2023 yılında Koç burcunda mayıs ayının ortasına kadar seyrini sürdürecek. Belki özellikle koç burçları için şanslı bir süreç olmasından bahsedebiliriz ama tabi ki diğer tüm burçların da alacağı etkiler söz konusu. Ve şunu unutmamak gerekir ki bir doğum haritası eşsizdir, kendi potansiyeli genele uymayabilir. Ve yine Jüpiter her ne kadar şans gezegeni olarak bilinse de aslında büyüten bir enerjisi vardır, şansı mı büyütecektir yoksa farklı bir konu mu detaylı olarak haritada gözlemlemek gerekir. Ancak haritanızda Jüpiter nerede bunu biliyorsanız anlamlandırmanız çok daha kolay olabilir.
Ertelediklerinizi yeniden ele alabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Jüpiter Koç daha cesur ve atak bir etki verebilir, yeni liderler getirebilir. Öncü burca sahip olanlar çok daha fazla etki alabilir diyebiliriz.
Yurtdışı konuları, e - ticaret, ihracat, sosyal medya, eğitim konuları gündeme gelebilir.
 
Mayıs ortası Jüpiter Boğa burcuna geçecek ve etkisi 2024 yılına kadar sürecek. Buna daha sonra değineceğiz.
 
Yine mart ayında plüto kova burcuna geçiyor ve 2043 yılına kadar doğan kişilerin konumu bu şekilde belirlenmiş oluyor :)
 
Plüto kovadayken Kanuni Sultan Süleyman ilk Viyana kuşatmasını yapmıştır, Bizans İtalya’yı işgal etmiştir, Selçuk Türkleri sahnede yerini almış ve güçlenmiştir, İngiltere Roma kilisesinden ayrılmıştır. Daha bir çok örnek ile çoğaltılabilir ancak asıl görmemiz gereken şey plütonun dönüştüren bir gezegen olması, çağ değiştirmesi. Ve şimdi yeni bir dönemde gelişmeye evrileceğiz ve bunlar kova teması ile gerçekleşecek.
 Tabi bu sene temmuz ayı itibari ile KAD KOÇ - GAD TERAZİ’ye geçecek. Ters düğüm yaşayanlar belki biraz zorlanacak, bu hat üzerinde tutulmalar yaşayacağız.
 
Ve geriye her zaman bizi etkileyen retrolar, dolunaylar ve tutulmalar kalıyor. Onları da günleri geldikçe birlikte deneyimliyor ve paylaşıyor olacağız. Her ne olursa olsun insanın kendi iradesi kalbinin ışıdığır. Yolunuz hep ışıkla olsun.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi