Kadir Kodak kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kadir Kodak kimdir?
A
a

Kadir Kodak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Bağımsız Denetçi, Siyasetçi, Odunpazarı Belediyesi 6. Dönem Belediye Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, CHP Balkan Masası Temsilcisi, 10 Aralık 1972,  Eskişehir doğumludur

Sütiş Eskişehir
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Bağımsız Denetçi, Siyasetçi, Odunpazarı Belediyesi 6. Dönem Belediye Meclis Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, CHP Balkan Masası Temsilcisi, 10 Aralık 1972,  Eskişehir doğumlu. Baba adı Mustafa, anne adı Sebile,  İlk ve ortaöğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Eskişehir Ticaret Lisesi ve ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirerek Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ünvanını kazandı.  2013 yılında yapılan sınavları başarı ile geçerek Bağımsız Denetçi oldu.
Kadir KODAK, Yerel ve Ulusal birçok sivil toplum örgütünde görev aldı. Atatürkçü Düşünce Derneği, Çevre Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Memleket Sevdalıları Derneği, Lösev, Eskişehir EYT Derneği, Eskişehir Su Sporları Klübünün üyesi olmakla birlikte; halen Eskişehir Balkan Göçmenleri Derneği Başkan Yardımcılığı, Çukurca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denetim Kurulu Başkanlığı, Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Denetim Kurulu Başkanlığı, Balkan ve Rumeli Türkleri Konfederasyonu Denetim Kurulu Başkanlığı, Odunpazarı Belediyesi CHP Balkan Masası Temsilciliği, Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Asgari Ücret Belirleme Komisyonu üyesi ve danışma meclisi üyesi görevlerine de halen devam etmektedir.
 
 Filiz Şermin Kodak ile evlidir. Oğlu, Mustafa Yiğit Bilkent Üniversitesi Mimarlık Bölümü son sınıf, kızı İnci İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 1. Sınıf öğrencisidir.  
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi