Bedelli askerlik ücreti 2023 yılında kaç tl? Bedelli askerlik ücreti açıklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bedelli askerlik ücreti 2023 yılında kaç tl? Bedelli askerlik ücreti açıklandı
A
a

Bedelli askerlik yapmak isteyenlerin beklediği haber geldi. Askerliğini bedelli olarak yapmak isteyenler 2023 yılı bedelli askerlik ücretinin kaç TL olacağını merakla bekliyorlardı. Milli Savunma Bakanlığı, 2023 yılı için belirlediği bedelli askerlik ücretini açıkladı. İşte 2023 yılı bedelli askerlik ücreti.

Sütiş Eskişehir
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Hazine ve Maliye Bakanlığınca 'Mali ve Sosyal Haklar' genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı 122.351 lira olmuştur. 17 Temmuz 2023 tarihinden itibaren bedelli askerlik müracaat işlemleri başlamıştır." ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretinin 122. 351 lira olduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bilindiği üzere bedelli Askerlik tutarı, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlenmiş ve miktar konusundaki belirsizlik ortadan kaldırılmıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığınca 'Mali ve Sosyal Haklar' genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı 122.351,04 TL olmuştur. 17 Temmuz 2023 tarihinden itibaren bedelli askerlik müracaat işlemleri başlamıştır" ifadeleri yer aldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi