Ahmet Ataç 15 02 2024

MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık kimdir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık kimdir?
A
a

Eskişehir siyasetçilerinden Kadir Bıyık 14 Temmuz 2016 tarihinde MHP Eskişehir İl Başkanı olarak atanmıştı. 21 Mayıs 2017'de yapılan MHP İl Başkanlığı seçiminde tekrar aday olan Kadir Bıyık seçimde tek aday olarak çıkmış ve görevine devam etmiştir.

Sütiş Eskişehir
MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık Ülkü Ocakları'ndan gelen bir MHPlidir. Yunusemre Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okumuş ve İstanbul Aydın Üniversitesi'nde lisans eğitimi almıştır. Eskişehir siyasetinin içinde yer almış biri olan Kadir Bıyık Eskişehir Ülkü Ocakları İl eski Başkanı olarak da görev yapmıştır. Dönemin Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, muhalif grubu desteklediğini açıklamıştı. Sonrasında MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever ve yönetim kurulu üyeleri görevden alındı. Yerine ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ekibi tarafından Eskişehir Ülkü Ocakları İl eski Başkanı Kadir Bıyık getirildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de desteği ile 14 Temmuz 2016'da MHP Eskişehir İl Başkanı olarak atanmıştır. 21 Mayıs 2017'de  yapılan seçimde tekrar aday olan Kadir Bıyık tek liste ile gidilen seçimden güven tazeleyerek ayrılmış ve tekrar MHP Eskişehir İl Başkanı olarak seçilmiştir.

MHP Eskişehir Kadir Bıyık

MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık'ın yönetim kurulu üyeleri ise Serdal Keleşoğlu, Murat Avcı, İsmail Candemir, Mehmet Kıyak, Cüneyt Deniz, Hakan Karakaya, Atila Biçer, Fatih Erdem, Fuat Kozak, Yusuf Ak, Serdar Uğur Yalçın, Kadriye Alkan, Hüsne Çolak, Sibel Şengül, Hilmi Kodaz, İsmail Ünal, Serdar Doğan, Semih Özcan, Ömer Lütfi Şanlı, Hamza Şen, Şamil Seyhan, Yavuz Yalçın, Süleyman Doğan, Seyit Ahmet Yeni isimlerinde oluştu.

Halen MHP Eskişehir İl Başkanı görevine devam eden Kadir Bıyık seçildiği gün FETÖ yapılanmasına karşı verilen mücadelede devletin her zaman yanında olacaklarını, Eskişehir’de kaybettikleri belediyeleri ve milletvekilliğini tekrar kazanmak, ülkücü ve MHP’li kimliğini ön plana çıkarmak için çalışacaklarını kaydetti. "Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz” diyen Bıyık, “Şehrimizde kaybettiğimiz milletvekilini tekrar kazanacağız. Kazanacağımız belediyelerle üretken belediyecilik politikamızı tüm Eskişehir’e göstereceğiz. Şehrimizde ülkücü milliyetçi hareket, tüm ilçeleri, belediye meclis üyeleri ve tüm ülkücü kuruluşlar ile tek yürek, tek bilektir. MHP Eskişehir’de belediye alamaz algısını yıkacağız” diye konuştu.

MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık'ın açıklamaları

 

Kadir Bıyık kimdir
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sinan Doğan 19 Haziran 2018 02:29

Başkanım yolun açık olsun 🇹🇷🤘🤘🤘🇹🇷

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi