Seren Serengil'e Sacit Aslan'dan şok sözler: Yataklı vagonlarda...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Seren Serengil'e Sacit Aslan'dan şok sözler: Yataklı vagonlarda...
A
a

Gülben Ergen'i desteklediği için Sacit Aslan'ı canlı yayında eleştiren Seren Serengil'e cevap çok ağır oldu: Aslan, "Yataklı vagonlarda neler yaptığını iyi bilirim." dedi.

Sütiş Eskişehir

Gülben Ergen'in eşi Erhan Çelik'i aldattığı iddiası gündemi meşgul ederken Gülben Ergen'i Seren Serengil günlerce eleştirmişti. Magazin duayeni Sacit Aslan Gülben Ergen'i destekleyince Seren Serengil çok kızmış buna canlı yayında Duymayan Kalmasın programında tepki göstermişti. Sacit Aslan, "Sidikli" diye seslendiği Serengil'e çok ağır sözlerle cevap verdi.

"Yataklı vagonda kabadayı ile ne yapıyordun?"
Sacit Aslan, Seren Serengil'e cevap verdiği videosunda şu sözleri sarfetti:


"A be sidikli, 13 yaşından beri sokaklardasın, ortalardasın para kazanmak için. Anan soğan baban sarımsak. Ben senin neyini anlatayım. Yataklı tren vagonlarındaki maceranı mı anlatayım?  O yataklı vagondaki kabadayı ile nereye gidiyordun, ne yaşıyordun onları mı sana buralardan sorayım. İspanya hücrelerinde neden yattığınızı mı sorayım? Sen niye kendini bu hale getirdin? Anan olmasa sürüm sürüm sürünüyorsun. Sen şarkıcı değilsin, türkücü değilsin, oyuncu değilsin, manken hiç değilsin. Sen ne iş yaparsın? Sen popüler kültürün ortaya çıkarttığı, yıllar evvel Ankara Başkent Gazinosu’nda bir kere sahneye çıkmışsın, seni Maxim’de sahneye çıkarttığıma pişman oldum. Nasıl sana ben sahip çıktım, yani ben nasıl sende yanıldım aklım mantığım ermiyor. Sen nerede okudun, ne İsviçre’sinde okudun? Okuyan insan bu kadar terbiyesiz olabilir mi? Sen gazeteci değilsin, arkadaşına imla hatası olmadan mektup yazamazsın. Bütün kanallara haber gönderdin, ben bedava çalışırım yeter ki program olsun dedin. Bir yere kadar yaparsın programı, insanların onuruyla oynayamazsın kızım. Sen haysiyetten bahsedemezsin. Haysiyetini yataklı vagonda kaybetmiş bir insan böyle konuşamaz."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
SELÇUK DERELİ 31 Ekim 2017 12:51

COK AYIP SEREN ABLAMIZA BU YAPILMAMALIYDI YAZIK OLDU

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi