Kızılcık Şerbeti'nde Biri mi Ölecek? "Cenaze" Çekimi İddiaları Tartışma Yarattı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kızılcık Şerbeti'nde Biri mi Ölecek? "Cenaze" Çekimi İddiaları Tartışma Yarattı!
A
a

Kızılcık Şerbeti oyuncularından birinin senaryo gereği öleceği ve yapımın bir cenaze sahnesi çektiği söylentileri dolaşıyor. Bu durum dizinin hayranları arasında büyük tartışmalara ve endişelere neden oldu. Bu yazıda, bu iddiaların kökenini ve dizi üzerinde nasıl bir etki yarattığını inceleyeceğiz.

Sütiş Eskişehir

Kızılcık Şerbeti, ülke çapında çok izlenen, popüler bir Türk televizyon dizisidir. Ancak dizi son zamanlarda farklı bir nedenle manşetlere taşındı. Abdullah Bey karakterini oynayan Settar Tanrıöğen'in gerçek hayatta beyin kanaması geçirmesi senaryo ile ilgili bazı söylentilere neden oldu. Oyunculardan birinin senaryo gereği öleceği ve yapımın bir cenaze sahnesi çektiği söylentileri dolaşıyor. Bu durum dizinin hayranları arasında büyük tartışmalara ve endişelere neden oldu. Bu yazıda, bu iddiaların kökenini ve dizi üzerinde nasıl bir etki yarattığını inceleyeceğiz.

Abdulah Bey Ölecek Mi?

Geçtiğimiz hafta dizide ''Abdullah Bey'' karakterini oynayan Settar Tanrıöğen gerçek yaşamında

beyin kanaması geçirdikten sonra 2 kez ameliyat edildi. Oyuncunun durumumun şu anda iyi olduğu söyleniyor. Ouncunun haftaya yayınlanacak bölümdeki sahnelerinin zaten daha önce çekildiği bilinior. Söylentiler ise, sosyal medyada Kızılcık Şerbeti dizisi için çekildiği anlaşılan bir cenaze sahnesini gösteren bir fotoğrafın paylaşılması ilebaşladı. Fotoğraf hızla viral oldu ve dizinin hayranları ölen karakterin kim olabileceği konusunda spekülasyon yapmaya başladı. Bazı izleyiciler, yapımın dizide sevilen karakterlerden birini ölen kişinin Abdullah Bey olabileceğini varsaydı.

İddiaların Kızılcık Şerbeti dizisi üzerindeki etkisi henüz belirsiz. Bazı hayranlar, cenaze sahnesinin gerçek çıkması halinde dizinin tadının kalmayacağını döylerken, diğerleri ise favori karakterlerinin hayatta kalıp kalmadığını öğrenmek için yeni bölümü merakla bekliyor. Söylentiler kesinlikle diziye olan beklentiyi ve ilgiyi artırdı.

Kızılcık Şerbeti için bir cenaze sahnesi çekildiği iddiaları dizinin hayranları arasında büyük bir tartışma ve endişe yarattı. Söylentilerin Kızılcık Şerbeti üzerinde nasıl bir etki yaratacağını zaman gösterecek ancak kesin olan bir şey var ki o da dizinin Türk halkının ilgisini çektiği ve yakın zamanda hiçbir yere gitmeyeceği.
 

İşte Kızılcık Şerbeti'nin 50. bölüm fragmanı!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi