Korkma Ben Varım Dizisinden Tartışma Yaratacak Fragman: Oyuncuları ve Konusu Nedir?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Korkma Ben Varım Dizisinden Tartışma Yaratacak Fragman: Oyuncuları ve Konusu Nedir?
A
a

Yakında başlayacak olan Türk dizisi "Korkma Ben Yanındayım "ın oyuncu kadrosu ve hikayesi de dahil olmak üzere detayları belli oldu. İşte tartışma yaratan ilk fragmanın konusu, oyuncular ve dizinin konusu...

Sütiş Eskişehir

Yapımcılığını MedYapım'ın üstlendiği dizinin ilk görüntüsü izleyicilerle paylaşıldı ancak henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. Senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Merve Çolak üstlenecek.

Now TV'de yayınlanacak olan "Korkma Ben Yanındayım "ın yıldızlarla dolu kadrosunda Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız ve İpek Türktan yer alıyor. Dizi, Nilsu Berfin Aktaş'ın canlandırdığı İnci adında, ailesinin gururu ve neşesi olan genç bir kızın hayatı etrafında dönüyor.

İnci, burslu olarak okuduğu Ulusözler Koleji'nde parlak ve hırslı bir öğrencidir. Okulun sahibinin oğlu olan Eren Ören'in canlandırdığı Mert ile yaşadığı romantik ilişkinin ardından hamile kalır. Bir yandan yüksek öğrenim ve mesleki başarı hayallerinin peşinden koşarken bir yandan da ebeveynliğin zorluklarıyla mücadele etmeye çalışan iki gencin hayatı sonsuza dek değişir.

Hikâye aynı zamanda İnci'nin hamileliğinin yanı sıra ailesi, özellikle de aynı okulda hademe olarak çalışan Günay Karacaoğlu'nun canlandırdığı annesi Seher üzerindeki etkisini takip ediyor. Şevket Çoruh'un canlandırdığı eşi Selahattin ile birlikte kızlarına destek olmak ve onun doktor olma hayallerini gerçekleştirmesini sağlamak için mücadele ederler. Öte yandan Murat Aygen'in canlandırdığı Turgut, Ulusözler Koleji'nin sahibi ve müdürüdür. Demir yumrukla yöneten otoriter bir figürdür ve Didem Balçın'ın canlandırdığı Aylin ile evliliği bir iş anlaşmasından başka bir şey değildir.

Basketbol Sahasında Doğum!

Dizinin fragmanında 17 yaşındaki lise öğrencisi kız, okulun basketbol sahasında doğum yapıp çocuk düşürüyor. Fragmanı ile tartışmalara yol açan dizi bakalım ilerleyen bölümlerde nasıl ilerleyecek.

Böylesine yetenekli bir oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle "Korkma Ben Yanındayım", Türk televizyon dünyasına heyecan verici bir yenilik getireceğe benziyor. İzleyiciler, dizinin prömiyerini izlemek ve İnci ile ailesinin hayatın inişli çıkışlı yollarındaki yolculuğunu takip etmek için sabırsızlanabilirler.


İşte Korkma Ben Yanındayım'ın İlk Fragmanı


 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi