Derya Bedavacı Kimdir, Derya Bedavacı Şarkı ve Besteleri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Derya Bedavacı Kimdir, Derya Bedavacı Şarkı ve Besteleri
A
a

Güzel Günler dizisine konuk olana Derya Bedavacı, hem güzel sesiyle hem de oyunculuğu ile dikkat çekti. Bir anda dizi izleyicileri Derya Bedavacı kim?, Derya Bedavacı şarkıları, Derya Bedavacı hangi besteleri yaptı , Derya Bedavacı konserleri gibi pek çok soruyu merak etmeye başladı. İşte Derya Bedavacı hakkında merak ettiğiniz her şey..

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz günlerde Osman Taşçı'nın yönetmenliğini yaptığı, Selin Tunç'un kaleme aldığı sevilen dizi Güzel Günler dizisine ünlü şarkıcı Derya Bedavacı konuk oldu. Dizide kahvecide organize edilen bir sevgililer günü kutlamasına Atakan'ın davetiyle gelen Derya Bedavacı sesiyle ve şarkısıyla izleyenleri etkiledi. Dizinin bu sahnesinden sonra Derya Bedavacı'nın kım olduğu, hangi şarkıları yaptığı, bestelerini kime verdiği ve konserleri merak konusu oldu. İşte Derya Bedavacı ile ilgili akıllardaki soruların cevapları...

Derya Bedavacı Kimdir?

Sivaslı olan Derya Bedavacı, ailesinin 7çocuğundan 3.sü olarak dünyaya gelmiştir.  Çokluğuunu İzmir'de geçiren Derya Bedavacı eğitimini de bu şehirde tamamlamıştır. Lise eğitiminden sonra müzik eğitimine belediye konservatuarıyla başlayan Bedavacı aynı zamanda hem koroda hem de İzmir'deki bazı mekanlarda solistlik yapmaya başladı. Ardından Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı bölümünü kazandı. Lisans eğitiminden sonra Ege Üniversitesi'nde hem yüksek lisans yaptı hem de solistliğe devam etti. Derya Bedavacı kendisi gibi müzisyen olan Murat Bedavacı ile evlendi. Bu evlilikten Ada Su adında bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Derya Bedavacı Şarkı ve Besteleri

 Derya Besteci anne olduktan sonra müzik kariyerinde daha çok beste ve söz çalışmalarına ağırlık verdi. İlk bestesi olan “Yıllanmış eşya” şarkısını yaptı. Bu şarkının dışında Kubat’ın “Al Ömrümü” albümünde “Veda”, “Buram Buram”, “Eyvallah”, Hakan Altun’un “Konu Aşk” albümünde “Saki”, 2018 Enbe Orkestrası’nın albümümde Ferhat Göçer’in okuduğu “Sana Ne”, Demet Akalın ‘’Ateş’’ albümündeki ‘Geberesice’ adlı şarkıların Derya Bedavacı’ya aittir. Hakan Altun ile birlikte seslendirdikleri "Kavuşmalıyız" şarkısı geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Derya Bedavacı'nın Affet şarkısının klibi çok beğenildi. Bu klip Sapanca Gölü'nde çekildi. 

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Derya Bedavacı, melankolik ve arabesk şarkıları ile hem vokal hem söz hem de beste yazarlığında başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. 



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi