Düğüm dizisi ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Düğüm dizisi ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var?
A
a

Prime Video'nun Türkiye'deki ilk orijinal yapımı olan ve merakla beklenen Türk dizisi Düğüm, eğlence sektöründe ses getirmeye devam ediyor. Dizinin başrolünde ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in yanı sıra Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak yer alıyor. Dizinin ilk görüntüleri şimdiden izleyicilerle paylaşıldı ve izleyiciler dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi hakkında daha fazla bi

Sütiş Eskişehir
Can Ulkay'ın yönettiği Düğüm, başarılı bir gazeteci olan Neslihan Turhan'ın kayıp insanlar ve faili meçhul cinayetlerle ilgili bir gizemin içine düşmesini anlatıyor. Güçlü ve adil karakteriyle tanınan Neslihan, öz oğlu Can'ın beklenmedik bir şekilde davaya dahil olmasıyla sınanır. Bergüzar Korel bu rol için tam bir dönüşüm geçirdi ve Neslihan'ın karakterini daha iyi yansıtabilmek için saçlarını sarıya boyattı.

Düğüm dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Bergüzar Korel'in yanı sıra Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, İbrahim Selim, Erkan Bektaş, Merve Nur Bengi, Demirhan Demircioğlu, Mina Derman, Elif Uslusoy ve Itır Esen'in de yer aldığı yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu izleyicileri bekliyor. Böylesine yetenekli bir ekiple Düğüm, dünya çapındaki izleyiciler için heyecan verici ve büyüleyici bir izleme deneyimi vaat ediyor.

Sonuç olarak Düğüm, sizi koltuğunuzun ucunda tutan sürükleyici dramaların hayranları için mutlaka izlenmesi gereken bir dizi. Güçlü oyuncu kadrosu, büyüleyici hikayesi ve Prime Video'nun desteğiyle, bu Türk yapımı orijinal dizinin eğlence sektöründe ses getireceği ve mutlaka izlenmesi gereken bir dizi olarak iz bırakacağı kesin.

Düğüm Dizisi Konusu 


Amazon, Düğüm'ün konusunu şöyle açıklıyor:

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Son yayınında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan o çok iddialı cümlenin, hayatının en zor sınavı olacağından habersiz kameralara aynen şöyle demiştir; "Oğlum olsa acımam!"

Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Hayatının en zor yayınlarında; bir yandan Leyla'nın katilini ararken, bir yandan oğlunun adını bu işten uzak tutmaya çalışır. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir?Amazon, Düğüm'ün konusunu şöyle açıklıyor:

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Son yayınında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan o çok iddialı cümlenin, hayatının en zor sınavı olacağından habersiz kameralara aynen şöyle demiştir; "Oğlum olsa acımam!"

Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Hayatının en zor yayınlarında; bir yandan Leyla'nın katilini ararken, bir yandan oğlunun adını bu işten uzak tutmaya çalışır. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir?

Düğüm Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?


Prime Video'da yayınlanacak Düğüm, OGM Pictures tarafından üstlenilen bir proje. Yapımın yönetmen koltuğunda oturan isim de Can Ulkay. Orijinal hikâyesi Arman Güvenç tarafından kaleme alınan Düğüm'ün senaryo çalışması ise Selim Erkul tarafından gerçekleştirildi.Polisiye drama türündeki dizi 23 Şubat'ta yayınlanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi