Ebru Şahin Kimdir? Hangi Dizide Oynuyor? Boyu Kaç?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ebru Şahin Kimdir? Hangi Dizide Oynuyor? Boyu Kaç?
A
a

Oynadığı diziler ve Cedi Osman ile yaptığı evlilikle adından çokça bahsettiren Ebru Şahin pek çok kişinin merak ettiği bir oyuncu. Ebru Şahin kaç yaşında,  kilosu ve boyu kaç gibi bilgilerin yanı sıra Ebru Şahin'in oynadığı diziler  ve sinema filmleri hakkında pek çok bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz yıl yaptığı evlilik ve oynadığı popüler diziler ile gündemden düşmeyen Ebru Şahin'in oynadığı diziler, eşi, boyu ve kilosuna dair pek çok bilgi merak konusu olmaya devam ediyor.

Ebru Şahin Kimdir?


Cedi Osman ile yaptığı evlilik ve oynadığı ses getiren diziler ile popülerliğini koruyan Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994, İstanbul doğumludur. Eğitim hayatında farklı alanları denemiş olan Şahin,  İstanbul Üniversitesi spor bilimleri fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir. Ekran yolcuğuna başlama tarihi 2016 yılında Kan Parası filmi ile olan Ebru Şahin kısa zamanda hem güzelliği hem oyunculuğu ile çok konuşulan isimlerden olmuştur.

Ebru Şahin'in Boyu ve Kilosu


Ebru Şahin hayranlarının en çok merak ettiği sorulardan biri oyuncunun kaç kilo olduğudur. Başarılı oyuncu güzel fiziği ile dikkat çekmeyi başarıyor. Ebru Şahin'in kilosu ise 54 'tür. İstanbullu Gelin ve Hercai dizileriyle dikkat çeken Ebru Şahin'in boyu ise 1. 66'dır.

Ebru Şahin'in Oynadığı Dizi ve Filmler


Başarılı bir oyunculuk geçmişine sahip olan Ebru Şahin, 2016-2017 yılları arasında İstanbullu Gelin, 2018 yılında ise Yasak Elma adlı dizilerde yer aldı. EbruŞahin asıl çıkışını ise 2019 yılında yayın hayatına başlayan Hercai adlı dizide canlandırdığı Reyyan karakteri ile elde etti. 2020 yılında düzenlenen 46. Altın Kelebek Ödül Töreninde En İyi Kadın Oyuncu ve Yıldızı Parlayanlar ödüllerinin sahibi oldu. Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde de oynayan Ebru Şahin Şuursuz Aşk filminde başrolü İsmail Hacıoğlu ile paylaştı. 2021 yılında atv ekranlarında yayınlanan Destan adlı dizide Akkız karakterine hayat vermiş olan Ebru Şahin şimdilerde Birkan Sokullu ile baş rollerini paylaştığı Yüzyıllık Mucize dizisinde rol alıyor. 

Ebru Şahin Kiminle Evli?


Ebru Şahin 2020 yazında Alaçatı'da Basketbolcu Cedi Osman ile aşk yaşamaya başladı. Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin ardından hayatlarını birleştirme kararı aldı. Kapadokya'da sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' diyen Ebru Şahin, 1 Temmuz 2022 tarihinde  Makedonya’nın Ohrid şehrinde ünlü basketbolcuyla nikâh masasına oturdu. Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Makedonya’da kıyılan resmi nikahlarının ardından Çeşme'deki düğünlerine sanat, sosyete ve spor camiasından tanınmış simalar katıldı. Törendeki temsili nikahı Acun Ilıcalı kıymıştı.

Ebru Şahin'in Rol Aldığı Dizi ve Filmler


2023- Yüzyıllık Mucize

2018-2023- Yasak Elma

2021-2022- Destan

2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)




 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi