Nazife Oğlakçıoğlu Kimdir? Uğur Arda Aydın Kimdir? Taciz Davası Sonuçlandı Mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Nazife Oğlakçıoğlu Kimdir? Uğur Arda Aydın Kimdir? Taciz Davası Sonuçlandı Mı?
A
a

Geçtiğimiz yıllarda oyuncu Bekir Aksoy’un tiyatorcu eşi Nazife Oğlakçıoğlu, oyuncu Uğur Arda Aydın’ın kendisini taciz ettiğini iddia etmiş ve olay mahkemeye taşınmıştı. Peki Nazife Oğlakçıoğlu kimdir, Uğur Arda Aydın kimdir? Taciz davası sonuçlandı mı? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Ekranların sevilen yüzü dizi ve tiyatro oyuncusu Bekir Aksoy'ın tiyatrocu eşi Nazife Oğlakçıoğlu, tiyatrocu arkadaşı Uğur Arda Aydın tarafından cinsel saldırıya uğraması sonucu olayı yargıya taşımıştı.  azife Aksoy, yıllar önce tiyatro oyuncusu Uğur Arda Aydın tarafından tacize uğradığını söylemiş ve verdiği bir röportajda olanları anlatmıştı. Olay mhkemeye taşınmış ve sonucu herkes tarafından merak edilmişti. Haberimizin devamında Nazife Oğlakçıoğlu ve Uğur Arda Aydın Kimdir, taciz davası nasıl sonuçlandı gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Nazife Oğlakçıoğlu Kimdir?

Tiyato oyuncusu olan Nazife Oğlakçıoğlu, uzun yıllar  İstanbul Şehir Tiyatrolarında görev aldı. 2019 yılında Bekir Aksoy ile evlenen Nazife Oğlakçıoğlu'nun Asil adında bir çocukları oldu.

Tiyatro sahnelerinin ararn yüzü olan Nazife Oğlakçıoğlu, 2015 yılında Sanat Kurumu tarafından Övgüye Değer Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Ermişler ya da Günahkarlar oyunundaki yorumuyla ödül kazanan Oğlakçıoğlu, birçok oyunda sahnede kendini gösterdi

Nazife Oğlakçıoğlu'nun Rol aldığı projeler;

2015 – Ben ve Sen (Oyuncu)
2016 – Yeraltından Notlar (Asistan)
2016- Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe (Oyuncu)
2017 – Çingeneler Gökyüzünde Yaşar (Oyuncu)
2018 Felatun Bey ile Rakım Efendi (Oyuncu)

Uğur Arda Aydın Kimdir?

1 Mart 1979 yılında Ankara'da doğan Uğur Ayda Aydın oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın'ın oğludur. Okul yıllarını Ankara'da geçiren Arda Aydın 1999 yılında girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümüne başladı. Konservatuvardan 2003 yılında mezun olan Arda Aydın aynı yıl İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oynamaya başladı.

Nazife Oğlakçıoğlu ve Uğur Arda Aydın Arasındaki Taciz Davası

Oyuncu arkadaşları Nazife Oğlakçıoğlu ve Mana Alkoy'un taciz şikâyetlerinin ardından "cinsel saldırı" suçundan yargılanan ve kendisini "Mizansen olsun diye kalçasına şaplak attım" diye savunan oyuncu Uğur Arda Aydın'ın aldığı 2 yıl 6 ay hapis cezası onandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan yapılan açıklamada, "Bugün itibarı ile Uğur Arda Aydın’ın hizmet akdi feshedilerek kurumumuzla ilişiği kesilmiştir" denildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi