İlteriş Ergun Kimdir? Nerelidir? İlteriş Ergun Kimin Oğludur?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlteriş Ergun Kimdir? Nerelidir? İlteriş Ergun Kimin Oğludur?
A
a

Katıldığı tartışma programları ve Twitter'da paylaştığı siyasi yorumlar ile pek çok kişinin merak ettiği bir isim olan İlteriş Ergun kimdir, kaç yaşında, nerelidir ve İlteriş Ergun'un babası kimdir gibi pek çok sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. 

Sütiş Eskişehir
İlteriş Ergun özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde katıldığı tartışma programında İYİ Parti'nin 6'lı masadan ayrılış süreciyle ilgili yaptığı açıklamalardan sonra gündem olmuştu. İlteriş Ergün'ün kim olduğu, yaşı, nereli olduğu ve babasının kim olduğu gibi pek çok konu merak edilmeye başlandı. İşte İlteriş Ergun'un hayatı...

İlteriş Ergun Kimidir?

İş insanı, yazar ve siyasetçi olan İlteriş Ergun Muğla'da dünyaya gelmiştir. 2009 - 2014 yılları arasında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi bölümünde lisansını tamamlamıştır. 2014 yılından bu yana Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bölümünde Bütünleşik Doktora yapmaktadır. Aynı zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Görevlisi olan İlteriş Ergun, siyaset bilimci ve siyaset uzmanıdır.

2021'de Almaş Bakiyev ile evlenen İlteriş Ergun'un nikah şahitleri Meral Akşener, Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş olmuştur.

İlteriş Ergun'un Babası Kimdir?

İlteriş Ergün, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’un oğludur. Evli ve 2 çocuk babası olan Metin Ergun, 23 Şubat 1963'te Muğla ili Milas ilçesi Kargıcak köyünde doğdu.  İyi düzeyde İngilizce ve Rusça bilen Ergun Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ni bitirdikten sonra yüksek lisansını Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde, Doktorasını Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. 1996'da doçent, 2006'da profesör unvanını aldı. Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi'nde Öğretim Üyeliği görevinde bulundu. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi