Ece Ronay kimdir, kaç yaşında? Ece Ronay ne iş yapıyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ece Ronay kimdir, kaç yaşında? Ece Ronay ne iş yapıyor?
A
a

Ece Ronay, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer almaya başladı. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınarak yeniden gündeme geldi. İşte Ece Ronay hakkında her şey...

Sütiş Eskişehir

Ece Ronay kaç yaşında ve nereli soruları araştırılan konular arasında yer alıyor. Ece Ronay'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Ece Ronay kimdir? Ece Ronay kaç yaşında, nereli? Ece Ronay eşi kim? İşte detaylar...

Ece Ronay kimdir?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına sahip.

Ece Ronay neden gündem oldu?

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir’in işyerini kurşunlattığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Özel harekat polislerinin katılımıyla düzenlenen şafak baskınında gözaltına alınan Ronay’la birlikte, işyerini kurşunladığı belirlenen 5 kişi daha yakalandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi