Eskişehir'de yıldızlar geçidi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yıldızlar geçidi
A
a

Eskişehir'e yıldız yağacak... MFÖ, Sagopa Kajmer, Koray Avcı, Nilüfer, Merve Özbey ve Selçuk Balcı gibi birbirinden önemli isimler kentimizde sevenleriyle buluşacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir bu akşam adeta müziğe doyacak. Hüsnü Şenlendirici Palette Restaurant, Ebru Polat Mood Night ve Selçuk Balcı Fakülte'de sahne alacak.  Birbirinden önemli isimleri ağırlayan Mood Night hafta sonu önemli isimlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 'Hava Çok Sıcak' şarkısıyla yaz aylarına damga vuran güzel şarkıcı Ebru Polat bu akşam Mood Night'ta sahne alacak. Eskişehirli hayranlarıyla buluşacak olan Polat, en güzel şarkılarını seslendirecek.

Hülya Polat

KERİMCAN DURMAZ GELİYOR

Vurur yüze ifadesi şarkısıyla hafızalara kazınan ve Türk Pop müziğinin en çok aranan isimlerinden olan   Merve Özbey de  Mood Night'ta sahne alacak. Girişlerin ücretsiz olduğu konser 3 Kasım saat 20.00'de başlayacak. Sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen olan Kerimcan Durmaz 3 Kasım'da, Erdem Kınay ise 10 Kasım'da Mood Night'ta olacak. Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla adını duyuran manken Cansu Taşkın, ise yarın akşam Mood Night'ta olacak.

Kerimcan Durmaz

MÜZİK ZİYAFETİ YAŞANACAK

222 Park'ta ise tam bir yıldız yağmuru yaşanacak. Rap müziğinin efsanelerinden olan Sagopa Kajmer, sokak müzikleriyle kendini tanıtan sanatçı Koray Avcı ve Eskişehir'in önemli seslerinden Şimal 222 Park'ta sevenleriyle buluşacak. Sagopa Kajmer 3 Kasım'da, Koray Avcı ise 10 Kasım'da sahne alacak.

Koray Avcı

KENDİ MEKANINDA ÇALACAK

Karadeniz müziğinin yükselen seslerinden Selçuk Balcı, geçtiğimiz ay açılan ve Niyazi Koyuncu ile birlikte sahibi oldukları Fakülte'de sahne alacak. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak olan konserde Balcı, Karadeniz müziğinin en güzel parçalarını seslendirecek. Klarnete hayat veren Hüsnü Şenlendirici ise bu akşam Paletta Restaurantta sevenleriyle bir araya gelecek.

Selçuk Balcı , Hüsnü Şenlendirici

NİLÜFER VE MFÖ

Türk Pop Müziğinin usta ismi Nilüfer Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Cumhuriyet Konseri'nde sahneye çıkacak. 29 Ekim Pazar günü Eski Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek olan konserde usta isim Nilüfer  Eskişehirliler için en güzel şarkılarını seslendirecek. Türk müziğinin efsane grubu MFÖ ise Espark'ın 10. kuruluş yıldönümünde Eskişehir'de sahne alacak. Konser 31 Ekim Salı günü gerçekleşecek.

MFÖ - Eskişehir

 
Kaynak : Yenigün Gazetesi / Gökhan Koçal
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi