Deniz Seki ile Faruk Salman ayrıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Deniz Seki ile Faruk Salman ayrıldı
A
a

Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman, ilişkilerinin bittiğini açıkladı ve bir daha bir araya gelmeyeceklerini belirtti. Deniz Seki'nin bu sabah tek başına umreye gitmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Sütiş Eskişehir

Deniz Seki, 2,5 yıl hapis yattıktan sonra biraraya geldiği nişanlısı Faruk Salman'la yine ayrıldı. Deniz Seki Faruk Salman çifti daha önce de ayrılmış ancak ardından barışmıştı. Faruk Salman, bu kez çok kırıldığını ifade ederek ilişkinin bittiğini açıkladı.

Star TV’de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Cengiz Semercioğlu, Faruk Salman ile yaptığı telefon konuşmasının kaydını yayınladı. Faruk Salman ses kaydında: “Yaptığı şeyden sonra kesinlikle ben ayrılma kararı aldım, uzun bir süre oldu. O açıklamayınca ben söylemek zorunda kaldım. Okyanusta boğuldum, beni okyanusta boğdu. Kafamda da beynimde de bitmiştir. Kafam rahat olsun diye seninle (Cengiz Semercioğlu’na)  konuşmak istedim. İhanet falan yok, aramızda olan birşey. Aramızda olan bir tartışma sonucu ayrılık kararı aldık. Özel konulara girmek istemiyorum. Ayrılık sebebini şu anda söylemem etik değil, şoklardayım. Ben çok kırıldım. Maddi ve manevi her zaman arkasındayım ama aşk olarak beynimde de kalbimde de kendisi bitirmiştir. Benim için bitmiştir. Tüm haklarımı helal ediyorum, Allah yolunu da bahtını da açık etsin.” diye konuştu. 

Menajer Özgür Aras'tan açıklama

Deniz Seki ile birlikte Umre'ye giden menajeri Özgür Aras, canlı yayına bağlanarak "Ben içinde olmak istemediğim konular içine çekiliyorum. Ben sadece işimi yapıyorum, herkes haddini bilecek. Onların kendi arasındaki ilişki. Ben markasını yönetmekle mükellefim, içinde olmak istemediğim konulara çekiliyorum. Hiç kimsenin özel hayatıyla ilgili şimdiye kadar bir açıklama yapmadım." dedi.

Deniz Seki umreye gitti

Uyuşturucu suçundan hapis yatan Deniz Seki, yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından umreye gitti. İlk defa umre ziyareti yapacağını belirten Deniz Seki, çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki umreye gitti. Mekke’de ve Medine’de ikişer gün kalacağı ve özel tur şirketinden görevlendirilen hoca eşliğinde umre ziyaretini gerçekleştireceği öğrenilen Seki’nin arkadaşlarını da beraberinde götürdüğü öğrenildi.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Hareketi öncesi Atatürk Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seki, “Kendimi iyileştirmeye yaralarımı sarmaya gidilecek en güzel yere gidiyorum. Hepimiz adına dua edeceğim. Hakkınızı da helal edin. Benim de helal olsun. Çok heyecanlıyım" dedi. ‘Döndüğünüz de başka bir Deniz Seki mi göreceğiz?" sorusuna ise ünlü şarkıcı, “Ben değişmeyeceğim sadece ruhum arınacak. Dualar edeceğim. İlk kez gidiyorum çok heyecanlıyım" şeklinde cevap verdi.

2012’DE GİTMEK İSTİYORDU

Deniz Seki, hapis cezası onanmadan önce katıldığı bir ödül töreninde basın mensuplarına açıklamada bulunmuş ve zor günleri atlatmak adına, Umre’ye gitme kararı aldığını açıklamıştı. Ancak yargıya başvurmasına rağmen hakkında verilen hapis kararı bozulmayan Seki, cezaevine girmişti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi