"Seksi hamile" pozundan sonra şimdi de emzirme fotoğrafı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Seksi hamile" pozundan sonra şimdi de emzirme fotoğrafı!
A
a

Ünlü popçu Gülşen, sosyal medya hesabından sürekli emzirmenin faydalarını anlatıyor. Ocak ayında Azur Benan'ı dünyaya getiren Gülşen, minik oğlunu emzirirken çekilen fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Hamileliğinde verdiği "seksi hamile pozu" gibi bu fotoğrafı da sosyal medyayı salladı.

Sütiş Eskişehir
Gülşen'in 'Süt zamanı' notuyla paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı. Ünlü popçunun fotoğrafı yorumlara kapatması ise dikkat çekti.

Şarkıcı Gülşen, Ozan Çolakoğlu ile geride bıraktığımız yıl yaptığı evlilikten, Azur Benan adlı bir çocuk sahibi olmuş ve pek çok ünlü ismin aksine bebeğini kendisinin büyütmek istediğini açıklamıştı. Geride bıraktığımız yaz ayları boyunca bebeğini yanından bir an olsun ayırmayan Gülşen, konserlerine oğlunu da getirdi. Zaman zaman sosyal medya hesabından bebeğiyle ilgili paylaşımlar yapan Gülşen son olarak onu emzirirken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı ve bunu ‘Süt zamanı’ notuyla hesabından paylaştı.

Gülşen bebek emzirme

SPOR VE MASAJ BİR ARADA

Şubat'ta oğlu Azur Benan'ı kucağına alan şarkıcı Gülşen, eski formuna kavuşmak için yoğun bir tempoya girdi. Ünlü popçu, doğum yapar yapmaz 12 kilo verip, masajla da fazlalıklarından kurtulmaya çalışmıştı. Bütün yazı konser vererek geçiren Gülşen, eski haline dönmek için önceki gün düzenli yürüyüşe başladı. Spor yaparken Azur Benan'ı yanından ayırmayan popçu, dadı oğluyla ilgilenirken Bebek sahilinde egzersiz yaptı.

Gülşen Azur Benan spor

Seksi hamile pozu da olay olmuştu

Doğumdan önce üç aylık hamile olduğu haberlerini doğrulayan ve “Anne olmak için şimdiden sabırsızlanıyorum” diyen Gülşen, verdiği pozla olay olmuştu. Karnı belirginleşen ünlü sanatçı tatil arası Hadise’nin beach’inde sahne almıştı. Kıyafet seçimi ve plaj makyajıyla herkesi kendine hayran bırakan Gülşen, seksi tül bir kıyafet seçmiş ve seksi hamile pozuyla olay olmuştu. Muhteşem konser performansının yanı sıra seksi kıyafeti ve plaja uygun nude tonlardaki makyajıyla tam puan aldı.

Gülşen seksi hamile pozu
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi