Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Eskişehir genelinde 30 Mart 2026 tarihinde gerçekleştirilecek bakım, onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle birçok ilçe ve mahallede planlı elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Odunpazarı ilçesine bağlı Akarbaşı, Vişnelik ve İstiklal mahallelerinde farklı sokak ve caddelerde 09.00 ile 14.00 saatleri arasında, bazı bölgelerde ise 09.30 ile 12.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Alpu ilçesinde Arıkaya, Dereköy ve Karacaören mahallelerinde; Mihalıççık ilçesinde ise Otluk, Yalımkaya ve Yeşilyurt mahallelerinde 09.30 ile 17.00 saatleri arasında kesinti yapılacak.
Sivrihisar’da Aktaş, Selimiye, Gerenli ve Yaverören mahallelerinde, Çifteler ilçesi Dikmen Mahallesi’nde ise 11.00 ile 13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Yetkililer, çalışmaların planlanandan erken tamamlanması durumunda elektriklerin belirtilen saatten önce verilebileceğini belirterek, vatandaşların kesinti saatlerine karşı tedbirli olmalarını istedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
