Son dakika... Eskişehir'de korkunç patlama: Balkondan düşen şahıs öldü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son dakika... Eskişehir'de korkunç patlama: Balkondan düşen şahıs öldü
A
a

Eskişehir'de bir binanın 4. katındaki dairede meydana gelen patlamada balkondan düşen şahıs hayatını kaybetti. Patlamadan sonra ortalık savaş alanına döndü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de sabaha karşı korkunç bir patlama meydana geldi. Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Osmangazi Mahallesi Kemer Sokak'taki bir apartmanın 4. katındaki dairede, henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık, arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Binada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Eskişehir'deki patlamada bir kişi hayatını kaybetti

Eskişehir'de meydana gelen korkunç patlamanın etkisiyle 4. katındaki evinin balkonundan sokağa savrulan Mustafa Erbay Özdil (34) hayatını kaybetti.
Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, çalışmaları yerinde takip etti.

Patlama nedeniyle park halindeki 3 otomobilde hasar oluştu. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, dairede ve sokakta inceleme yaptı. Hayatını kaybeden Özdil'in cesedi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vatandaş 28 Ağustos 2023 09:32

Allah rahmet etsin...kalanlara sabır versin..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi