TFF 3. Lig’de zirve yarışını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Eskişehirspor, deplasmanda Karşıyaka karşısına çıkıyor. Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde siyah-kırmızılı ekibin ilk 11’i açıklandı.
Teknik heyet, zorlu deplasmanda sahaya dengeli ve mücadele gücü yüksek bir kadro sürmeyi tercih etti.
Eskişehirspor’un ilk 11’i şu şekilde:
Bora Göymen, Recep Pekgöz, Murat Şenel, Talha Özler, Arda Okumuş, Ozan İsmail Koç, Tayfun Tatlı, Kaan Baysal, Akın Akman, İsmail Kulet, Christopher Jakob Aydemir.

Siyah-kırmızılılarda özellikle hücum hattında görev alacak İsmail Kulet ve Jakob Aydemir ikilisi, deplasmanda gol yükünü çekecek isimler olarak öne çıkıyor.
Öte yandan ligde üst sıraları yakından ilgilendiren bu mücadele, iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Eskişehirspor’un galibiyet serisini sürdürmek, Karşıyaka’nın ise sahasında avantaj elde etmek istediği karşılaşmada futbolseverleri yüksek tempolu bir 90 dakika bekliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
Kerem Akyıl
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
