Başkan Ünlüce, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Ünlüce, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Güldem Atabay ile birlikte Hamamyolu Caddesi’nde vatandaş ve esnafla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, saha ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Ünlüce, kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Güldem Atabay ile birlikte Hamamyolu Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette Başkan Ünlüce’ye, CHP İl Başkanı Talat Yalaz ve Başkan Danışmanı Ayhan Kavas da eşlik etti. Hamamyolu Caddesi’ndeki yoğun ziyaret sırasında Başkan Ünlüce ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Bölgedeki esnafı da ziyaret eden Başkan Ünlüce, ekonomik zorluklarla karşı karşıya kalan esnafın sorunlarını yakından dinledi. Ünlüce, “Esnafımızın taleplerini, yaşadıkları ekonomik zorlukları ve çözüm önerilerini dinledik. Kentimizin ticari hayatına değer katan tüm esnafımıza emekleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında vatandaşlar Başkan Ünlüce ile hatıra fotoğrafı çektirerek, taleplerini iletme fırsatı buldu.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi