Ünlü isimler hep geleceksin dedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlü isimler hep geleceksin dedi
A
a

Ticaret Odası’nın kentimize daha fazla turist çekmek amacıyla ortaya koyduğu hepgeleceksin.com’a destek her geçen gün artıyor. ETO Başkanı Metin Güler’in yılda 2 milyon 800 bin turist hedeflediği projeye sanat camiasının ünlü isimlerinden destek videoları geliyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Ticaret Odası geçtiğimiz günlerde, şehrimize gelen turist sayısını artırmak ve kentin tanıtımını yapmak amacıyla hepgeleceksin.com’u hizmete açtı. Şehrin tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen hepgeleceksin.com için ünlü isimlerden destek mesajları gelmeye başladı. Şovmen Beyazıt Öztürk’ten, oyuncu Merve Boluğur’a, şarkıcı Gökhan Tepe’den Nuri Alço’ya kadar birçok ünlü isim ‘#hepgeleceksin’ etiketiyle sosyal medya hesaplarından projeye destek oluyor. Ünlü sanatçı İdil Biret, Eskişehir’in sevilen sesi Mithat Körler, Es Es’in kaptanı Erkan Zengin ve Semih Şentürk’ün yanı sıra eski futbolcu Hakan Ünsal, Tanju Çolak, Necati Ateş, ünlü modacı Hakan Akkaya, Serkan Kaya ve Engin Öztürk de “Eskişehir’i çok seveceksin hepgeleceksin.com’a bekliyoruz” mesajlarıyla projeye destek oldular.

50'nin üzerinde etkinliğin yapılacağı proje kapsamında tamamı ücretsiz olan sergiler, seminerler, tiyatrolar ve konserlerin gerçekleştirileceği ifade edildi.

Onlarca etkinliğin misafirlerle buluşacağı proje için sömestr tatilinde tüm çocuklar aileleriyle birlikte şehrimize davet edildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi