Hande Erçel de aldatılırmış!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Hande Erçel de aldatılırmış!
A
a

Hande Erçel'in aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler, gece geç saatte 2 güzelle yakalandı. Güzel oyuncunun bu duruma ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Sütiş Eskişehir
Hande Erçel'in aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler önceki akşam Maslak'ta bir mekanda görüntülendi. Geç saate kadar eğlenen Dinçerler, mekandan iki güzel kadınla birlikte çıktı. Mekan çıkışında flaşların patlamasıyla ortalık karıştı.

ESKİ AŞKININ YAKIN ARKADAŞIYLA SEVGİLİ OLMUŞTU

Hande Erçel, geçen mayısta Ekin Mert Daymaz'la ilişkisini bitirip, Daymaz'ın da yakın dostu olan Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamaya başlamıştı. Hande Erçel ve Mehmet Dinçerler çifti yaşadıkları aşkla ilgili birçok eleştiriye maruz kalsalarda birbirlerinden vazgeçmediler.

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOKE OLDULAR

Önceki akşam Maslak'ta bir eğlence mekanında Hande Erçel'siz eğlenen Mehmet Dinçerler gecenin ilerleyen saatlerinde iki kadınla birlikte mekandan çıktı. Flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Dinçerler'in yanındaki iki kadın kaçmaya başladı.

"TANIMIYORUM"

Dinçerler ise panikleyerek suratını sakladı ve "Hanımları tanımıyorum" dedi. Hande Erçel'in yaşanan bu olaya nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

 
Kaynak : Haberler
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi