Git derlerse giderim demişti... Belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Git derlerse giderim demişti... Belli oldu!
A
a

FOX TV'nin patronu değişince Fatih Portakal'ın işinden olup olmayacağı gündeme gelmişti. Fatih Portakal ise 'Git derlerse giderim' demişti. Reytinglerdeki başarısı Fatih Portakal'ın koltuğunu sağlamlaştırdı ve görevine devam edecek.

Sütiş Eskişehir
Walt Disney, Century FOX'u 52,4 milyar dolara satın almış, bu satışın ardından Portakal'ın kanaldan ayrılacağı iddia edilmişti. FOX Haber'in ekran yüzü Fatih Portakal, kanaldan ayrılacağı iddialarına twitter hesabından cevap vererek şu ifadeleri kullanmıştı; "Merak edenlere gelsin: Beni benden çok düşünenlere teşekkürler. Yeni patron kal derse kalırım, istemiyorum derse demir atacak halim yok giderim, arkama bile bakmadan. Önümdeki aydınlık beni mutlu etmeye yeter."

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, işine son verileceği iddia edilen FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın görevine devam edeceğini bugünkü köşesine taşıdı.


YENİ PATRONA YOKLAMA ÇEKTİ

Sina Koloğlu bugünkü yazısında, "Yeni patronla ne olur?" diye yoklama yaptığını aktararak şöyle devam etti: "Konuştuğum isimler, 'Fatih Portakal'la Ana Haber Bülteni'nin yaklaşık yedi yıldır ana haber bülteni izlenme oranına ambargo koyduğunu ve böyle bir düşüncenin olmayacağını söylüyor.


REYTİNG BAŞARISI KOLTUĞUNU SAĞLAMLAŞTIRDI

Bana söylenen bazı rakamlar var. Haber bülteninin reklam kârı, üç haneli. Bir önceki yıla göre, bu sene daha da artmış. Tek başına bir dizi kıymetinde. FOX'un geçtiğimiz ayı birinci bitirdiği söylendi. Beş dizisinin hali de, hiç fena değil. Yani sınıfı geçiyor.'
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi