Fevzi Siverek Kimdir? Kaç Yaşında Nereli?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Fevzi Siverek Kimdir? Kaç Yaşında Nereli?
A
a

Magazin severlerin son günlerde en merak ettiği isimlerden biri de Fevzi Siverek. Fevzi Siverek kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında ve Bülent Ersoy ile sevgili mi gibi soruların yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Sütiş Eskişehir
Magazin severlerin son günlerde en merak ettiği isimlerden biri de Fevzi Siverek. Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç'un cenazesinde sarf ettiği sözler ve mezar konusundaki açıklamalarıyla gündeme gelen Fevzi Siverek kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında ve Bülent Ersoy ile sevgili mi gibi soruların yanıtlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Bülent Ersoy herkesin çok sevdiği sanatçılardan biridir. Ancak şu aralar en az kendisi kadar merak edilen bir isim daha var. Fevzi Severek'in olay yaratan açıklamaları sonrasında Fevzi Severek kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve mesleği nedir gibi konulara açıklık getirmeye çalıştık. İşte Fevzi Siverek hakkında her şey;

Fevzi Siverek Kimdir?


Bülent Ersoy'un en yakın dostlarından biri olan Fevzi Siverek aynı zaman da ünlü şarkıcının menajerliğini yapmaktadır. Bülent Ersoy'un tüm önemli anlarında yanında olan Fevzi Siverek bu nedenle pek çok kez gündem olmuştur. Fevzi Siverek'in nereli olduğu çok merak edilen bir konudur. Fevzi Siverek'in Şanlıurfa kökenli olduğu biliniyor. 

Fevzi Siverek'in en popüler olduğu olaylardan biri şöyle gelişmiştir.  Bülent Ersoy'un babası 2021 yılında vefat emiştir. Cenaze esnasında mezarın kazındığı sırada enterasan bir konuşma gelişti. Bülent Ersoy '' bu mezar yeri çok dar değil mi?'' diye sordu. Bunun üzerine Fevzi Siverek de '' sana daha büyüğünü yapacağız, böyle bir sorun yaşamayacaksın''dedi. 

Fevzi Siverek bu konuyla ilgili sorulan soruları yanıtlarken Bülent Ersoy'un kendisi için hazırlattığı mezardan da bahsetti. Bu mezar yerinin 3 kişilik ve asansörlü olacağını, yaklaşık olarak 1.5 milyon TL'ye mal olacağını ifade etti.

Fevzi Siverek ile ilgili merak konusu olan yaşı ve ne iş yaptığı ile ilgili soruların cevapları ise henüz netleşmiş değil.

Feviz Siverek ve Bülent Ersoy Sevgili mi?

Bülent Ersoy'un sevgilileri pek çok kişi tarafından merak edilen bir konu. Peki Fevzi Siverek de Bülent Ersoy ile sevgili mi dersiniz? Sosyal medyada Delilerin Delisi olarak tanınan ve milyonlarca izlenmesi bulunan Muhammed Yakut isimli kişi, Bülent Ersoy ve Fevzi Siverek'in sevgili olduklarını iddia etti. Magazin dünyasında şoke etkisi yaratan bu açıklamadan sonra ne Bülent Ersoy'dan ne de Feviz Siverek'ten herhangi bir açıklama gelmedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi