Eskişehir'de göz alıcı düğün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de göz alıcı düğün
A
a

Haydar Saylan - Semra Erdoğan’ın oğlu Can Tamer Saylan ile Sibel - Yusuf Altaş’ın kızı Elvin Ağtaş Kentpalace düğün salonunda dünya evine girdi.

Sütiş Eskişehir
Haydar Saylan - Semra Erdoğan’ın oğlu Can Tamer Saylan ile Sibel- Yusuf Altaş’ın kızı Elvin Ağtaş Kentpalace düğün salonunda dünya evine girdi.
Görkemli bir törenle evlenen mühendis çiftin nikâhını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kıydı. Nikâh şahitliklerini ise Eskişehir CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nihat Çuhadar, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ali Rıza Saltık, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç yaptı. Kazım Kurt çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken evliliğin en önemli belgesi olan nikâh cüzdanını gelin Elvin Ağtaş’a teslim etti. Sade ve şık bir organizasyonla evlenen çiftin mutlu gününe çok sayıda davetli katıldı. Tolunay Akay’ın Böyle Bir Kara Sevda şarkısıyla ilk danslarını eden güzel çift davetlilerden büyük beğeni ve alkış topladı. Ayrıca çift balayı için Akdeniz bölgesini tercih edeceğini ifade etti.

Eskişehir düğün 09 10 2022
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi