Eskişehir'de çekilen Savaşçı dizisinde ödeme krizi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de çekilen Savaşçı dizisinde ödeme krizi
A
a

Fenomen dizi Savaşçı'nın oyuncuları isyanda. FOX'un en çok izlenen dizisi Savaşçı'nın oyuncularının, ödeme alamadığı için iş durdurma eylemine gittikleri iddia edildi.

Sütiş Eskişehir
Konusuyla ve oyuncu kadrosuyla en çok izlenen diziler arasına adını yazdıran Savaşçı ile ilgili şaşırtan iddialar ortaya atıldı. Fenomen dizinin, ödemeleri aksattığı ve oyuncuların bu yüzden ikinci kez iş durdurma eylemi yaptığı iddia edildi.


ÖDEME ALAMADIKLARI İÇİN İŞ DURDURMA KARARI ALDILAR

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu ve Fırat Albayram gibi oyuncuların paylaştığı dizi ekibinin iddiaya göre, sekiz bölümlük ücretlerini alamadıkları için önceki hafta 5 gün boyunca işi durdurdu ve Eskişehir'den İstanbul'a döndü.


İKİNCİ KEZ EYLEME GİTTİLER

Ancak iki bölüm ödeme aldıktan sonra iş başı yapan oyuncuların, yeni sezonun ilk bölümün çekimlerini bitirdikten sonra kalan 7 bölüm ücretleri için bir kez daha işi durdurduğu öne sürüldü.


ÇIKAN KRİZİN NEDENİ ÖDEME DEĞİL SENARYO DEĞİŞİKLİĞİ

Medyatava'nın haberine göre, Savaşçı'yla ilgili gündeme gelen bir diğer iddia ise sette ödeme krizi yüzünden değil, senaryoda yapılan değişiklikler yüzünden çekimlere ara verildiği yönünde.


YENİ SEZONU HEYECANLA BEKLENİYOR

Savaşçı dizisi 48. bölümü ile şok edici bir sezon finali sonrası yeni sezon heyecanı arttı. Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanlar olan, "Bordo Berelilerin" hikayesinin anlatıldığı "Savaşçı", yakında üçüncü sezonuyla FOX ekranlarında tüm heyecanı ile yeniden izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayın gününde bir değişiklik beklenmiyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İsimsiz 27 Haziran 2019 01:59

Evet eskisehirdeyim yan oyuncular 4 beş aydır alamıyor oynamayan insan kalmadi Eskişehir'de ücret alamayan çıkıyor yerine yeni yüzler arıyorlar fakirane gibi

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi