Eskieşhir'de Derya Uluğ rüzgarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskieşhir'de Derya Uluğ rüzgarı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Park Buluşmaları Yaz Konserleri Sazova’da Derya Uluğ konseri ile devam etti. Eskişehirlilerin çok büyük ilgi gösterdiği konserde pop müziğin sevilen sanatçısı Derya Uluğ, sahne performansı ile Eskişehirlileri coşturdu. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve on binlerce Eskişehirlinin büyük ilgi gösterdiği Park Buluşmaları yaz konserlerinde pop müziğin sevilen sanatçısı Derya Uluğ sahne aldı. Derya Uluğ muhteşem performansı ile Eskişehirlileri kendisine hayran bırakırken, dans gösterileri geceye damga vurdu.

Foto galeri

Konserde sahneye çıkan Başkan Büyükerşen tüm Eskişehirliler adına Uluğ’a çiçek takdim ederken, Derya Uluğ ise “Türkiye’nin dört bir yanında konserler veriyoruz. Hiçbir konserimde bir belediye başkanını övmedim ancak Yılmaz Büyükerşen gerçekten müthiş bir şehir yarattı. Onun yaptıklarını birçok sanatçı gibi bizler de uzaktan takip ediyoruz. Siz Eskişehirliler böyle bir belediye başkanına sahip olduğunuz için çok şanslısınız. İzmirli olarak Türkiye’de efsane iki başkan bilirim, birisi Ahmet Piriştina diğeri Yılmaz Büyükerşen’dir” dedi. Gençlerin Eskişehir’e okumaya gelmek için can attığını ifade eden Uluğ, Eskişehir’in yaşanılabilir bir kent haline gelmesinde Yılmaz Büyükerşen’in etkin rol oynadığını belirtti.

Foto galeri

Park Buluşmaları Yaz Konserleri’ne katılan Eskişehirlilere teşekkür eden Başkan Büyükerşen, 7 Eylül’de Sazova’da Merve Özbey ve 8 Eylül’de Kentpark’ta Cem Belevi Konserleri ile yaz konserlerinin devam edeceğini hatırlatarak tüm hemşehrilerini Park Buluşmalarına davet etti. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi