"Ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül"
A
a

O iddiaya sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yanıt verdi

Sütiş Eskişehir
Moonlife Dergisi'nin ödül töreninde ödülünü Atatürk ve Şehitlere adayan Yılmaz Morgül, yaptığı konuşmayı herkes ayakta alkışlarken Ferhat Göçer’in ayağa kalkmayarak saygısızlık yaptığını iddia etmişti. Ferhat Göçer o iddiaya videolu yanıt verdi.

Şarkıcı Ferhat Göçer, Yılmaz Morgül’ün Moonlife Dergisi ödül töreninde konuşması sırasında Ferhat Göçer’in ayağa kalkmadığını iddia etmesi üzerine resmi Instagram hesabından bir video paylaşarak açıklama yaptı.

Videoda ayağa kalktığı görülen Ferhat Göçer hem Yılmaz Morgül'ün yalanını ortaya çıkardı hem de Yılmaz Morgül'e okkalı bir yanıt verdi.


İşte Ferhat Göçer'in Yılmaz Morgül'e cevabı...

“Dostlarım Kemal Aslan ve Alper Alp'in ricası üzerine katıldığım Moonlife gecesinde sahneye çıktığında ki cılız alkışları arttırmak için Atatürk ve Şehitlerimizi çirkin emellerine alet ederek anlamsız bir anda ve şekilde diline dolayan Yılmaz Morgül… Bana iftira atmış. Yasal haklarım saklı kalmak üzere... İçimdeki Atatürk sevgisini ve şehitlere olan saygımı sorgulayabilecek yetki ve zekaya sahip değilsin ki sana rağmen kalktım ve alkışladım ve saygımı gösterdim… Yalancı ahlaksız ve şarlatansın Yılmaz Morgül.”
 
Kaynak : Habertürk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi