Vali Yılmaz vatandaşlarla Mevlid programında buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Yılmaz vatandaşlarla Mevlid programında buluştu
A
a

Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, Sazova Mahallesi’nde bu yıl 10’uncusu düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi; programda ebediyete irtihal eden vatandaşlar ve şehitler için Kur’an-ı Kerim okunup dualar edilirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Eskişehir’in Sazova Mahallesi’nde geleneksel hale gelen Mevlid-i Şerif programı bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa Erdinç Yılmaz da katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Şehitler ve hayatını kaybedenler için dualar edildi

Yaklaşık 10 yıldır düzenlenen program kapsamında tüm ebediyete irtihal eden büyükler ve şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte manevi atmosfer dikkat çekti.

Vali Yılmaz’dan birlik ve beraberlik vurgusu

Program boyunca vatandaşlarla sohbet eden Vali Yılmaz, birlik ve beraberlik duygularının yaşatılmasının önemine dikkat çekti. Emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, yapılan ibadetlerin ve duaların kabul olması temennisinde bulundu.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi