Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı trafik zabıta ekipleri, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve Eskişehir Şoförler Odası iş birliğiyle kent genelinde minibüslere yönelik ortak denetim gerçekleştirdi.
Vatandaşların güvenli ve düzenli ulaşım hizmeti almasını amaçlayan kontrollerde, toplu taşıma araçlarının yürürlükteki mevzuata uygunluğu incelendi.
Denetimlerde minibüslerin belirlenen güzergâhlara uygun hareket edip etmediği, yolcu kapasitesini aşıp aşmadığı ve sefer saatlerine uyumu kontrol edildi. Araçların çalışma ruhsatları da ekipler tarafından incelendi.
Çalışmalarla yolcu güvenliğinin korunması, toplu taşıma hizmetlerinin kurallara uygun yürütülmesi ve kent içi ulaşım düzeninin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerine yönelik denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceğini bildirdi.
Minibüslerle ilgili talep, öneri ve şikâyetlerini iletmek isteyen vatandaşlar, belediyenin 153 İç Çağrı Merkezi üzerinden yetkililere ulaşabilecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu