Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Kurban Bayramı dolayısıyla kentin tarihi ve ticari merkezlerinden Odunpazarı’nda esnafla bir araya geldi. Bayram hareketliliğinin yaşandığı bölgede dükkânları tek tek ziyaret eden Ünlüce, esnafın ve vatandaşların bayramını kutladı. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden Ünlüce, yerel ticaretin kent ekonomisi açısından taşıdığı öneme dikkat çekti.
Odunpazarı’nda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Ünlüce, esnafın sorun ve taleplerini de dinledi. Samimi bir atmosferde geçen görüşmelerde, bayram dönemindeki ticari hareketlilik de değerlendirildi. Esnafın memnuniyetini dile getirdiği ziyaretlerde, bayramlaşma geleneği de sürdürüldü.
Başkan Ünlüce, yaptığı açıklamada tüm esnafa hayırlı işler dileyerek Kurban Bayramı’nın sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni etti. Eskişehir halkının bayramını da kutlayan Ünlüce, kentte dayanışma ve birlik mesajı verdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Metin Güler yeniden aday olur
Kerem Akyıl
Eskişehir’in “üniversite şehri” unvanı tehlikede!
Tarkan Demir
CHP'nin oyu yüzde 35!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy