THK Eskişehir’den bayram öncesi önemli çağrı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç THK Eskişehir’den bayram öncesi önemli çağrı
A
a

Türk Hava Kurumu Eskişehir Şube Başkanı Gökhan Çalışkan, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara kurban derisi bağışı çağrısında bulundu

Türk Hava Kurumu Eskişehir Şube Başkanı Gökhan Çalışkan, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara kurban derisi bağışı çağrısında bulundu. Yapılan bağışların yalnızca bir destek değil, aynı zamanda Türkiye’nin havacılık geleceğine yapılan önemli bir yatırım olduğunu belirten Çalışkan, gençlerin eğitimine katkı sağlanacağını ifade etti.

Kurban derisi bağışlarının havacılığa ilgi duyan gençlerin eğitim süreçlerine destek olacağını kaydeden Çalışkan, bağışların geleceğin pilotları ve havacılık neferleri için umut taşıdığını söyledi.

Açıklamasında Eskişehirlilere seslenen Gökhan Çalışkan, “Türk Hava Kurumu’na yapacağınız kurban derisi bağışları yalnızca bir destek değil, aynı zamanda ülkemizin havacılık geleceğine yapılan anlamlı bir yatırımdır. Sizlerin vereceği her bağış; gökyüzüne tutkuyla bakan bir gencimizin eğitimine, hayallerine ve yarınlarına umut olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bağışların gelecekte önemli başarılara imza atacak gençlerin yetişmesine katkı sağlayacağını vurgulayan Çalışkan, “Belki bugün yapılacak küçük bir katkı, yarının yeni Sabiha Gökçen’lerinin yetişmesine vesile olacaktır. Gelin, milli havacılığımıza birlikte destek olalım; gençlerimizin hayallerine kanat olalım.” dedi.

THK Eskişehir Şubesi’nin Kurban Bayramı süresince bağış organizasyonlarını sürdüreceği öğrenildi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi