Spor camiası iftarda buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Spor camiası iftarda buluştu
A
a

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen iftar yemeğinde, Eskişehir spor camiası bir araya geldi.

“Es Es yöneticileri katıldı”
Eskişehir’de faaliyet gösteren amatör spor kulüp yöneticileri, antrenörleri ve spor taban birlikleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Başkanvekili Ahmet Yalçın ve yönetici Bahadır Ünalan da yemekte yer alan isimlerdendi.
 
“Stat 1 yılda bitecek”
İftar sonrası davete katılanlara teşekkür eden Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, yapımı devam eden ve ihale aşamasındaki yeni spor tesisleri hakkında bilgiler verdi. 33 bin kişilik stadyumun inşaatının bir yıl içinde bitirileceğini belirten Aksoy, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu inşaatının ise ihale sürecinde olduğunu belirtti.
 
“Tribünler onay bekliyor”
Muttalip bölgesine yapılması planlanan yeni sahanın ise, imara takıldığını sözlerine ekleyen Aksoy, imarda gerekli değişikliğin yapılması halinde ödeneği hazır olan sentetik yüzeyli yeni bir sahanın yapımına hemen başlayabileceklerini, Necdet Yıldırım ve Abdurrahman Temel Sahaları arasına yapılması düşünülen tribün projesinin beklediğini söyledi. (Spor Servisi)
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi