Eskişehirspor’da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kulübün olağanüstü seçimli genel kurula gitmesi için hazırlıkların başladığı öğrenildi. Sürecin, yönetim değişikliğini de beraberinde getirebileceği konuşuluyor. Bir süredir kulübün mali genel kurul tarihinin açıklanması beklenirken, resmi bir duyurunun yapılmaması dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre bu ertelemenin arkasında yönetim değişikliğine yönelik yürütülen temaslar yer alıyor.
Kulüp çevrelerinden gelen bilgilere göre, şehirdeki bazı isimlerin Eskişehirspor yönetiminde değişim için bir süredir görüşmeler yaptığı ifade edildi. Bu kapsamda mali genel kurul sürecinin de beklemeye alındığı ileri sürüldü.
İddiaya göre iki sezondur kulübü yöneten mevcut Başkan Ulaş Entok ve yönetimine “dinlenin” yönünde mesaj iletildi. Bu gelişme, kulüp içinde yeni bir yapılanma sürecinin başladığı şeklinde yorumlandı.
Eskişehirspor’un yeni dönem başkanlığı için Halil Ünal isminin ön plana çıktığı iddia edildi. Sürece ilişkin bazı siyasi ve kulüp destekçilerinin Ünal ile temas kurduğu ve destek sözü verdiği belirtiliyor. Ana sponsor ETİ’nin de yeni yapılanmaya destek verebileceği konuşuluyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu