Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İbrahim Serhan, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Sinem Dedetaş’ın babası olan Serhan için Sami Ramazanoğlu Camisi’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene Dedetaş’ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve yerel yönetici katıldı.
Cenazede, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan de yer aldı. Ayrıca CHP İl Başkanı Talat Yalaz, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal da törende hazır bulundu.
Cenazeye ayrıca CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Tevfik Yıldırım, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Anıl Yüksel ve Zafer Partisi İl Başkanı Hasan Demir ile birlikte ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Serhan’ın naaşı, Kızılinler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törende duygusal anlar yaşanırken, yakınları merhuma son görevlerini yerine getirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu