Sen neymişsin be abi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sen neymişsin be abi
A
a

Transferin en gözde ismi Tarık Çamdal için hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Genç futbolcunun Eskişehirspor ile 4 yıllık sözleşmesinde “Satılması halinde bonservis bedelinin yüzde 25’i kendisine ödenir” maddesi eklettiği gündeme bomba gibi düştü.
 
Futbol tarihinde bir ilk
Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Eskişehirsporlu Tarık Çamdal, Türkiye’de bir ilke imza attı ve kendi bonservisine ortak oldu. 23 yaşındaki futbolcu Ocak ayında Eskişehirspor ile sözleşmesini 4 yıllığına uzatırken, kontrata ‘Satılması halinde bonservis bedelinin yüzde 25’i kendisine ödenir’ maddesini ekletti. Bu gerçek Galatasaray’ın başarılı futbolcuya talip olmasıyla ortaya çıktı.
 
4’te 1’i Tarık’a
Bu maddeye yüzünden Eskişehirspor’un, 6 milyon Euro’nun altına düşmemesi etkili olduğu gündeme bomba gibi düştü. Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan’ın “Takas istemiyoruz” açıklamasının altında bu gerçeğin yattığı ortaya çıktı. Çünkü Eskişehirspor, hangi takımla anlaşırsa anlaşsın, başarılı oyuncuya aldığı bedelin dörtte birini ödemek zorunda. Es Es, Tarık’ı 6 milyon Euro’ya satarsa kasasına girecek para 4.5 milyon Euro olacak. Sarı kırmızılılar, transferin son günlerinde bu rakamı aşağı çekmeyi başarırsa, Galatasaray’ın ödeyeceği bonservisin 4’te biri Tarık’ın olacak.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi