Saadet Partisi, gençlerin ve çocukların dijital teknolojilere bağımlılığının hızla arttığını belirterek toplumu bilinçlendirme çağrısı yaptı.
Saadet Partisi Sosyal İşler Sorumlusu Şevket Ünal, akıllı telefonlar, internet, sosyal medya ve dijital oyunların aşırı kullanımının özellikle gençler arasında yaygınlaştığını söyledi. Ünal, “Gençlerimizin önemli bir kısmı günlerinin büyük bölümünü dijital platformlarda geçiriyor. Bu durum hem bireysel gelişimi hem de toplumsal ilişkileri olumsuz etkiliyor” dedi.
Ünal, teknolojinin hayatımızın bir parçası olduğunu kabul ettiklerini ancak bilinçsiz kullanımına karşı olduklarını vurguladı. “Teknolojinin insanı geliştiren, eğiten ve topluma fayda sağlayan bir araç olarak kullanılması gerekiyor. Gençlerimizin zamanlarını ilim, eğitim, kültürel ve sosyal etkinliklerle değerlendirmesi çok önemli” diye konuştu.
Saadet Partisi, dijital bağımlılıkla mücadelede toplumun tüm kesimlerinin sorumluluk alması gerektiğini belirtti. Ünal, bu konuda hem ailelere hem eğitim kurumlarına hem de sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
