Eskişehir’in Şirintepe Mahallesi Yetişenler Sokak’ta bir otobüsün kaldırım üzerine park edilmesi dikkat çekti. Sokak boyunca kaldırımın önemli bir bölümünü kaplayan otobüs, yayaların geçiş alanını daralttı.
Kaldırım üzerine bırakılan otobüs nedeniyle yayaların yürümekte zorlandığı, bazı vatandaşların yoldan yürümek zorunda kaldığı görüldü. Özellikle eğimli bir noktada bulunan sokakta bu durum, yaya güvenliği açısından risk oluşturabilecek bir görüntü ortaya çıkardı.
Mahalle sakinleri, kaldırımın yayalar için ayrılmış bir alan olduğunu belirterek araçların bu tür alanlara park edilmemesi gerektiğini ifade ediyor. Vatandaşlar, yaya güvenliğinin sağlanması ve benzer görüntülerin yaşanmaması için daha dikkatli davranılması gerektiğini dile getiriyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ataç görevinin başında!
Tarkan Demir
Eskişehir temiz bir soruşturma bekliyor
Kerem Akyıl
Binlerce genç buluşacak!
Seval Erci
Eskişehir’e İYİ geldiler!
Kaan Özcan
Cezalar ağırlaşınca ihlaller azaldı
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
