Öğrencisi tarafından katledilen Fatma Nur Çelik için Eskişehir ayağa kalktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Öğrencisi tarafından katledilen Fatma Nur Çelik için Eskişehir ayağa kalktı!
A
a

Eskişehir’de eğitimciler, İstanbul Çekmeköy’de 17 yaşındaki bir öğrencinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden öğretmen Fatma Nur Çelik için yürüyüş düzenledi.

Eskişehir’de, İstanbul Çekmeköy’de 17 yaşındaki bir öğrencinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden öğretmen Fatma Nur Çelik için eğitimciler yürüyüş düzenledi.

Eğitim Sen ve Hürriyetçi Eğitim Sen Eskişehir Şubesi üyeleri ile çok sayıda öğretmen, Uğur Mumcu Parkı’nda bir araya gelerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına yürüdü. Yürüyüş sırasında ve binanın önünde yapılan açıklamalarda, Çelik’in hayatını kaybetmesine tepki gösteren eğitimciler, meslektaşları için seslerini yükseltti.

Eğitimciler açıklamalarında, “Fatma Nur Çelik isyanımızdır” ifadelerini kullanarak, öğretmenlerin güvenli çalışma ortamı talebini bir kez daha dile getirdi.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi