AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Kırka geçidi dahil Eskişehir-Seyitgazi 3. Bölge Hududu yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Dönmez, yürütülen çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini belirtti.
Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı da olan Dönmez, yolun 2025 yılı içerisinde 5 kilometrelik bölümünün tamamlanarak trafiğe açıldığını ifade etti. 2026 yılında ise yeni etabın hizmete sunulmasının planlandığını aktaran Dönmez, projenin tamamlanmasıyla birlikte ulaşımda güvenlik ve konforun önemli ölçüde artacağını vurguladı.
Söz konusu yol yatırımının bölge ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Dönmez, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için ekiplerin yoğun şekilde çalıştığını söyledi. Dönmez, projede emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Prof. Dr. Kemal Yakut’tan Odunpazarı Meydanı’na Kurtuluş Savaşı r…
Tarkan Demir
Çiftçi biraz nefes alacak
Kerem Akyıl
21 yıl sonra değişim!
Kaan Özcan
Binlerce genç buluşacak!
Seval Erci
Cezalar ağırlaşınca ihlaller azaldı
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
