Kortej başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kortej başlıyor!
A
a

Eskişehirspor taraftarları Çaykur Rizespor’la Kurban...

Eskişehirspor taraftarları Çaykur Rizespor’la Kurban Bayramı’nın ikinci günü oynanacak maç için harekete geçti. Siyah-Kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar Doktorlar Caddesi’nde toplanıp maça kortej eşliğinde gidecek.

Çifte bayram olsun
Passolig’i her seferinde eleştiren Siyah-Kırmızılı taraftarlar tek sevdaları Eskişehirspor’dan da asla vazgeçemiyor. 5 Ekim’e kadar uzatılan kombinelerde rakam 4 bine dayandı. Satılan kombine sayısı ise 8 bin civarında. Eskişehirspor’u yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar, Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Çaykur Rizespor maçında tribünlerde yerini alarak Eskişehirspor ile birlikte çifte bayram sevinci yaşamaya çalışacak.

Diri: Coşkuya ortak olun
Maç öncesi yapılacak organizasyon hakkında bilgi veren ETB Üyesi Murat Diri, “5 Ekim Pazar günü sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor-Çaykur Rizespor maçı öncesinde şehirde hava yaratmak maksadıyla maçtan önce toplanıp, maça hep beraber gitmeyi arzuluyoruz. Tüm Eskişehirspor taraftarlarını Pazar günü saat 14.00’de Doktorlar Caddesi’nde toplanmaya ve coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi