Kimse bu takıma sırtını dönmesin

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kimse bu takıma sırtını dönmesin
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan suskunluğunu bozdu...

Basın mensuplarıyla sohbet konuşması yapan Hoşcan, “Kimse bu takıma sırtını dönmesin. Eleştirileri ciddiye alıyoruz. Taraftarımız yanımızda olsun. Bu takımın özgüvene ihtiyacı var” dedi.

Özgüvene ihtiyaç var
Zor bir süreçten geçtiklerini belirten Başkan Hoşcan, “Her eleştiriyi ciddi bir şekilde ele alıyoruz. Eleştirileri yönetim kurulu olarak bu kötü süreçten çıkılması adına önemli kılavuzlar olarak görüyoruz. Öncelikli olarak takımızın en çok öz güvene ihtiyaç duyduğu gerçekliğini görmezden gelmeyerek hareket etmemiz gerekiyor. Bu zorlu süreçte takımın moral ve motivasyonunu kırıcı her türlü eylemden camia olarak imtina etmeliyiz” dedi.

Ciddi baskı altındalar
“Futbolcularımızın ciddi bir baskı altında… İkili görüşmeler ile olabildiğince onlara güven aşılamaya çalışıyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyan takımımızdan bu desteğin esirgenmemesi ve tüm futbolcularımızın şehir olarak kucaklanmasını istiyoruz. Hatalar, sevaplar tartışılır gerekli olanlar yapılır. Ancak takımı yalnız bırakmak gibi bir hataya düşülmemesinin arzuluyorum ve rica ediyorum” şeklinde konuştu.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi