Kazım Kurt'tan net mesaj: İşte gerçek tasarruf...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'tan net mesaj: İşte gerçek tasarruf...
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada belediyenin araç filosunda gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının tasarruf ve planlama anlayışıyla hayata geçirildiğini vurguladı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla belediyenin araç filosunda gerçekleştirilen yenileme sürecine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kurt, yapılan çalışmanın yalnızca araç teslimi olmadığını vurgulayarak, tasarrufu yöneten bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.


Cumhurbaşkanlığı’nın tasarruf genelgesine dikkat çeken Kurt, yeni yatırım süreçlerinin özellikle yerel yönetimler için oldukça zorlaştığını belirtti. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin bu süreçlerde daha fazla engelle karşılaştığını dile getiren Kurt, buna rağmen mazeret üretmek yerine planlama ve akılcı yönetimi tercih ettiklerini söyledi.

Odunpazarı Belediyesi olarak yeni araç almak yerine, eski ve verimsiz araçların elden çıkarıldığını aktaran Kurt, hizmeti güçlendirecek ve gerçek ihtiyaca cevap verecek araçların filoya dahil edildiğini kaydetti. Bu kapsamda 10 çöp kamyonunun yenilendiğini ve aynı zamanda farklı alanlardaki ihtiyaçları karşılayacak 10 yeni aracın belediyeye kazandırıldığını ifade etti. Cenaze araçlarının da aynı anlayışla yenilendiğini belirten Kurt, yapılanların “gerçek tasarruf” olduğunu vurguladı.

Borçlanmadan, geleceği ipotek altına almadan ve kamu kaynaklarını israf etmeden hizmet üretmenin önemine dikkat çeken Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin borçsuz, hesap verebilir ve ayakları yere basan bir yönetim anlayışıyla yoluna devam ettiğini söyledi.

Açıklamasının sonunda belediye çalışanlarına da teşekkür eden Başkan Kurt, bu anlayış sürdüğü sürece Odunpazarı Belediyesi’nin ekonomik sıkıntılarla boğuşan değil, hizmet üreten ve yurttaşına karşı sorumluluğunu yerine getiren bir belediye olmaya devam edeceğini ifade etti.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi