İşte bizim gücümüz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  İşte bizim gücümüz
A
a

Es Es, ikinci yarıda yaptığı değişikler ve mükemmel bir performansla maçı geri çevirmeyi başardı.

 
Sezonun ilk maçında Torku Konyaspor’u konuk eden Eskişehirspor, maça kabus gibi başladı, ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. Es Es, ikinci yarıda yaptığı değişikler ve mükemmel bir performansla maçı geri çevirmeyi başardı.
Hürriyet’in füzesi dengeyi sağladı, Erkan’ın penaltıdan attığı gol 3 puanı haneye yazdırdı. İkinci yarıda rakibine göz açtırmayan Kırmızı Şimşekler sezonu galibiyetle açtı.
 
Kabuk gibi başladık
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Eskişehirspor, Torku Konyaspor’u sahasında konuk etti. Karşılaşmaya kabus gibi başlayan Şimşekler, defans hattındaki zafiyetleriyle boğuşmaya başladı, 14’üncü dakikada Konyalı Torje attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda savunması yolgeçen hanına dönen Es Es, kalesinde tam 7 pozisyon gördü. Boffin takımına hayat vermeye geçen sezon olduğu gibi bu sezonda devam etti.
 
Bambaşka bir Es Es
İkinci yarıda ise bambaşka bir Eskişehirspor sahadaydı. Yapılan oyuncu değişikleriyle şaha kalkan Şimşekler, 65’inci dakikada Hürriyet’in füzesiyle durumu eşitledi. Baskını arttıran Eskişehirspor, 76’ncı dakikada Ömer’in düşürülmesinin ardından penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Erkan, takımını galibiyete taşıdı. İkinci yarıda mükemmel bir performans sergileyen Es Es 2-1’lik galibiyetle sezonu 3 puanla açtı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi