İlaç gibi destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç İlaç gibi destek
A
a

Eskişehirspor ile Eskişehir Eczacı Odası arasında Eskişehirspor'un

Eskişehirspor ile Eskişehir Eczacı Odası arasında Eskişehirspor'un ilaç ihtiyacının karşılanması konusunda bir protokol imzalandı. Oda, bundan sonra Eskişehirspor’un ilaç ihtiyacını karşılayacak.

Bir ilk gerçekleşti
Eskişehir ve Eskişehirspor tarihinde bir ilki gerçekleştirmek için bir araya geldiklerini ifade eden Ahmet Yalçın “Eskişehir’in eczacıları bundan böyle Eskişehir’in takımının ilaç ihtiyacını karşılayacak. Bugüne kadar Eskişehir’de ki sivil toplum kuruluşları arasında istenilen düzeyde bir sinerji olduğunu söyleyemeyiz. Ancak bugünden itibaren Eczacı Odası ve Eskişehirspor arasında imzalanan bu protokolle, bu sinerjinin istenilen düzeye gelmesi için büyük bir adım atmış olacağız” dedi.

Herkese örnek olsun
Eskişehirspor'un bu şehrin en önemli değeri olduğunu ifade eden Eczacı Odası Başkanı Yücel Yenilmez de “Biz eczacılar da bu şehirde kazanan, bu şehirden geçimini sağlayanlar olarak şehrimizin en önemli değerine ufak bir katkı sağlamak istedik. Sağ olsun meslektaşlarımız da bizi kırmadı ve büyük bir heyecanla destek verdiler. Aynı zamanda tüm şehir için de bir örnek yaratmak istiyoruz. Eskişehirspor'un belki maddi olarak zor günlerden geçtiği böyle bir dönemde tüm sivil toplum örgütlerini Eskişehirspor'a katkı sağlamaya çağırıyoruz” dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi