AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partisinin Eskişehir’e verdiği öneme dikkat çekerek, AK Parti’nin şehir adına genel merkez nezdinde güçlü bir temsiliyete sahip olduğunu söyledi. Albayrak, kadın kollarından gençlik kollarına ve ana kademeye kadar her alanda Eskişehirli isimlerin görev aldığını vurguladı.
ES TV’de canlı yayınlanan “Eskişehir’in Nabzı” programında değerlendirmelerde bulunan Albayrak, AK Parti Genel Merkezi’nde Eskişehir’i temsil eden birçok ismin bulunduğunu belirterek, “Kadın Kolları’nda MKYK üyemiz var, Gençlik Kolları’nda MKYK üyemiz var. Ana kademede iki MKYK üyemiz bulunuyor. Milletvekillerimizden biri Milli Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Komisyonu Başkanı. Bu tablo, AK Parti’nin Eskişehir’e verdiği değerin göstergesidir” dedi.
2026 yılına ilişkin beklentilerini de paylaşan Albayrak, önümüzdeki dönemin Eskişehir açısından daha yoğun ve üretken geçeceğini ifade etti. “Plakamız 26 diyoruz ve ‘Bize her 26 Eskişehir’i anlatır’ diyoruz” diyen Albayrak, Eskişehir’i, gençliği ve geleceği anlatan özel çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda Eskişehir’e özgü bir klip ve şarkı hazırlandığını aktaran Albayrak, “Genel Merkezimizin kurumsal çalışmaları elbette kıymetli ama Eskişehir’e has, Eskişehir’i anlatan özel bir çalışmayı da ortaya koyduk” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “2026 Eskişehir Yılı” logosu ve temasına da değinen Albayrak, çalışmayı eleştirdi. Logoda Eskişehir’e dair yeterli duygu ve kimlik göremediğini ifade eden Albayrak, “Eskişehir’in içindeki duyguyu, neşeyi, tarihi ve geleceği orada hissedemedim. Saygı duyuyoruz ancak bizim mottomuz Eskişehir ise, o temada Eskişehir’i görmem ve hissetmem gerekir” dedi.
Albayrak, AK Parti olarak Eskişehir’in geçmişini, tarihini ve geleceğini anlatan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şehir odaklı projelere devam edeceklerini vurguladı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
