Eskişehirspor maçında korku dolu anlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçında korku dolu anlar
A
a

Eskişehirspor’un sahasında oynadığı karşılaşmada tribünde epilepsi nöbeti geçiren bir taraftar, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak ambulansa sevk edildi.

TFF 3. Lig’in 30. haftasında Eskişehirspor ile Alanya 1221 arasında oynanan karşılaşma, sahadaki mücadeleden çok tribünde yaşanan sağlık kriziyle gündeme geldi. Mücadelenin henüz 15. dakikasında tribünlerde bulunan bir taraftar aniden fenalaşarak yere yığıldı.

“AMBULANS” ÇIĞLIKLARI YÜKSELDİ

Olayı fark eden çevredeki taraftarlar duruma anında tepki gösterdi. Tribünlerden yükselen “Ambulans” sesleri üzerine saha kenarındaki sağlık ekiplerine hızla haber verildi. Kısa sürede organize olan ekipler, vakaya anında müdahale etti.

SAĞLIK EKİPLERİ ZAMANLA YARIŞTI

Epilepsi nöbeti geçirdiği belirlenen taraftara ilk müdahale tribünde yapıldı. Sağlık görevlileri, bilinç kontrolü ve temel müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirerek durumu stabilize etti.

AMBULANSLA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Durumu kontrol altına alınan taraftar, sedyeye alınarak tribünden indirildi. Ardından saha kenarındaki ambulansa taşınan kişi, ileri tetkik ve tedavi amacıyla hastaneye sevk edildi. Olay, tribünlerde kısa süreli panik yaşanmasına neden olurken, hızlı müdahale olası daha ciddi sonuçların önüne geçti.
Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi