Orta Doğu’daki gelişmelerin etkisiyle altın fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Mart ayının başında gram altın 7 bin 600 TL seviyelerini görerek rekor kırarken, son haftalarda küresel ve bölgesel gelişmeler fiyatlarda hızlı bir düşüşe neden oldu.
Eskişehir’de gram altın bugün 6 bin 238 TL’den işlem görürken, yatırım yapmak isteyen vatandaşlar kuyumculara akın etti. Eskişehir Kuyumcular Çarşısı’nda yoğunluk oluşurken, birçok dükkanda 1, 5 ve 10 gram ile çeyrek altınlar tükenme noktasına geldi.
Yoğun ilgiyi karşılamak için bazı dükkânlarda personel kapı önünde durarak hangi altınların mevcut olduğunu müşterilere bildiriyor.
Vatandaşlar, altındaki bu düşüşü fırsat bilerek yatırım ve hediye amaçlı alışverişlerini gerçekleştirdi. Kuyumcular ise yoğunluğun birkaç gün daha devam etmesini beklediklerini belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
