AK Parti Eskişehir Milletvekili ve önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Mihalgazi’deki ziyaretleri sırasında Zeynep Güneş Akgün, AK Parti Mihalgazi İlçe Başkanı Ali Akkar ve teşkilât mensuplarıyla birlikte ilçedeki yatırımları inceledi.
Ziyaret kapsamında yeni Hükümet Konağı’nın modern ve prestijli yapısı ile tamamlandığında bölgenin cazibe merkezlerinden biri olacak yarı olimpik açık yüzme havuzu incelendi. Alpagut Göleti ve sulama projesi ile yaklaşık 3 bin dekar arazinin suyla buluşturulacağı, tarımsal üretimin artacağı belirtildi. Ayrıca ilçede yapımı süren TOKİ konutları ile vatandaşlara güvenli ve modern yaşam alanları sunulması hedefleniyor.
Dönmez, ilçe merkezinde esnaf ve hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti, ardından katıldığı iftar programında Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekti. Milletvekili, Mihalgazi’de hayata geçirilen ve yapımı süren projelerin ilçenin gelişimine önemli katkı sağlayacağını vurgulayarak emeği geçen herkese teşekkür etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu